Нож за хляб CLASSIC LINE, WMF

Code: WM1874616030
75 лв
Продадено
The item has been sold out…

Ножът за хляб Classic Line е с дълго, дебело и назъбено острие. Внимателно разрежете твърдата коричка и нарежете хляба на филийки. Ножът за хляб реже и плодове, без да нарушава структурата им. Благодарение на назъбеното острие ножът за хляб реже право и "прорязва" всичко, което искате да нарежете, без острието да се плъзга по повърхността. Зъбатото острие не е необходимо да се заточва.

Detailed information

100 дни за връщане
100 дни за връщанеБез грижи, с безплатен транспорт
Pazaruvaj 4,8/5
Pazaruvaj 4,8 / 5Pazaruvaj: 1300+ проверени отзива
Изпращаме незабавно
Изпращаме незабавноПри поръчка до 12:00
50 000+ продуктови рецензии
50 000+ продуктови рецензииНаписани от нашите клиенти

Product detailed description

Ножът за хляб Classic Line е с дълго, дебело и назъбено острие. Внимателно разрежете твърдата коричка и нарежете хляба на филийки. Ножът за хляб реже и плодове, без да нарушава структурата им. Благодарение на назъбеното острие ножът за хляб реже право и "прорязва" всичко, което искате да нарежете, без острието да се плъзга по повърхността. Зъбатото острие не е необходимо да се заточва.

Нож за хляб Classic Line WMF накратко.

  • Дълго, силно, назъбено острие
  • Идеален за хляб с твърда коричка
  • Подходящ и за плодове
  • Благодарение на назъбеното острие то не се изплъзва от повърхността
  • Не е задължително да е наземна

Classic Line е модерна серия ножове с класическа форма. Остриетата на ножовете, изработени от специална стомана за ножове, се заточват ръчно. Това осигурява дълготрайна острота по цялата дължина на ножа. Дръжката без фуги е изработена от висококачествена пластмаса и е напълно хигиенична. Идеалната серия ножове за начинаещи готвачи!

Additional parameters

Category: Ножове за хляб
Weight: 0.1 kg
Размери: 21 cm
Дължина на острието: 21 cm
Бройки в комплекта: 1 ks
Вид / Тип: Нож за хляб
Серия: WMF Classic Line
K překladu: CZ AUTO
Margin: D
Производител: WMF
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check