Нож за хляб ALPHA BRICOLE DI VENEZIA, 32 см, кафяв, Güde
Code: GUDEV43132RL100 дни за връщанеБез грижи, с безплатен транспорт
Pazaruvaj 4,8 / 5Pazaruvaj: 1300+ проверени отзива
Изпращаме незабавноПри поръчка до 12:00
50 000+ продуктови рецензииНаписани от нашите клиенти
Product detailed description
Основни предимства:
- нож за сладкиши с гофрирано острие в специално италианско издание
- ножът е идеален за пресни, меки сладкиши с твърда коричка
- дървото за дръжката е от 100-годишни венециански гондоли, така че е много здраво, твърдо и почти неразрушимо
- ръчно изковани от едно парче висококачествена неръждаема стомана X50CrMoV15 с оптимална твърдост 57-58 HRC по скалата на Рокуел
- коването е последвано от довършителни операции в повече от 40 ръчни операции
- втвърдяване при -80°C за много висока твърдост при запазване на висока гъвкавост
- ъгълът на шлифоване 33° осигурява едновременно острота и стабилност
- ергономично оформена дръжка от дъбова дървесина, три нита и отличително покритие за безопасна работа по всяко време
- ръчното производство гарантира ненадминато качество и прецизност на изработката
- изцяло метален дизайн предлага перфектен баланс за дълготрайна работа без умора на ръцете
- част от серията кухненски ножове ALPHA BRICOLE DI VENEZIA
- всеки нож е опакован в екологична опаковка
Допълнителна информация:
- дължина на острието: 32 cm
- дължина на дръжката: 13 см
- материал на острието: хром-молибден-ванадиева стомана (X50CrMoV15)
- материал на дръжката: дъбово дърво, хром-молибден-ванадиева стомана (X50CrMoV15)
- не е подходящ за съдомиялна машина
Additional parameters
| Category: | Ножове за хляб |
|---|---|
| Weight: | 0.473 kg |
| EAN: | 4006214344110 |
| Цвят: | Кафяв |
| Материал: | Неръждаема стомана |
| Размери: | 45 cm |
| Дължина на острието: | 32 cm |
| Бройки в комплекта: | 1 ks |
| Вид / Тип: | Нож за хляб |
| Серия: | Güde Bricole di Venezia |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Margin: | E |
| Производител: | Güde Solingen |
| Margin-category: | B |
KULINA | Güde knives from Solingen
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment