Нож за нарязване KANETSUGU MIYABI ISSIN 21 см, кафяв, Dellinger
Code: DNGR2006100 дни за връщанеБез грижи, с безплатен транспорт
Pazaruvaj 4,8 / 5Pazaruvaj: 1300+ проверени отзива
Изпращаме незабавноПри поръчка до 12:00
50 000+ продуктови рецензииНаписани от нашите клиенти
Product detailed description
Основни предимства:
- Японски нож за нарязване Slice / Сашими е отлично, когато се нарязва на тънки резени
- използвайте го за нарязване и овкусяване, за приготвяне на карпачо от говеждо месо, пуешко или печено
- дългото и остро острие ви осигурява най-добър контрол върху рязането
- острието е направено от сърцевина AUS-8 стомана, която е поставена между два слоя SUS-410 неръждаема стомана, което гарантира висока издръжливост и дълъг живот
- благодарение на деликатния избор на материал и прецизната обработка, острието се поддържа лесно и запазва остротата си много дълго време
- дръжката е изработена от естествено палисандрово дърво, което осигурява удобен и сигурен захват
- двойното занитване осигурява здрава и стабилна връзка между острието и дръжката, което допринася за цялостната издръжливост на ножа
- ергономичната дръжка е проектирана така, че да пасва идеално в ръката и да осигурява максимален контрол и прецизност при рязане
- ножът е идеално балансиран, което предотвратява умората на ръката при продължителна употреба
- част от гамата ножове KANETSUGU MIYABI ISSIN, в която ще намерите нож за всяка кухненска дейност
- доставен в подаръчна кутия
Допълнителна информация:
- дължина на острието: 210 mm
- обща дължина: 330 мм
- не мийте в съдомиялна машина, а измийте на ръка и изсушете веднага след употреба
Additional parameters
| Category: | Ножове за нарязване на тъкни парчета |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| EAN: | 4511125020065 |
| Цвят: | Кафяв |
| Материал: | Неръждаема стомана |
| Размери: | 33 cm |
| Дължина на острието: | 21 cm |
| Вид / Тип: | Японски нож |
| Серия: | Dellinger Miyabi Isshin |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Margin: | C |
| Производител: | Dellinger |
| Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment