Стоманени тигани de Buyer
Френски стоманени тигани
за цял живот
de Buyer — иконични стоманени тигани от 1830 година
Изкуството на производството на тигани е доведено до съвършенство от френската марка de Buyer. Стоманеният тиган "остарява като вино" и колкото повече и по-често го използвате, толкова по-добри характеристики придобива.

Естествено неприлепващи
Стоманата става неприлепваща с употребата. Тъмният слой на повърхността е точно това, което търсите. След употреба обикновено е достатъчно да я избършете с хартиена кърпа, тънък слой олио само ѝ помага.

Оптимално изпичане
Стоманата отлично и равномерно провежда топлината, е здрава и стабилна, така че с времето не се огъва в центъра както леките неприлепващи тигани, и вашите стекове и палачинки винаги ще бъдат перфектно изпечени по цялата повърхност.

100% естествени
Стоманата, като сплав от желязо и въглерод, е 100% естествен материал, а тиганите са обработени с защитно покритие от органичен пчелен восък и представляват екологичен, рециклируем продукт с дълъг живот.

По-вкусно ястие
Какво не могат да направят неприлепващите тигани? "Запечатват" ястието. Върху стоманата или чугуна месото бързо се запечатва чрез карамелизиране на естествените сокове. На повърхността се образува вкусна коричка и сокът остава вътре. Отвън запечени и вътре сочни = много по-вкусни.
„Тиганите de Buyer са френска традиция от край до край. Нитоването и контролът все още се извършват на ръка. Пчелният восък, с който са защитени при производството, е от пчели от кошерите до фабриката. Въглеродната стомана след изпичане се държи като незалепващ тиган, а това е чисто натурален и безвреден за здравето материал. А да правиш френски палачинки на тиган, ръчно изработен от французин, наистина си има особен чар. :-)“
Antonín Štětina, директор Kulina.