Гарафи Eva Solo

15 items total
Карафа за вода 1,4л, Eva Solo
137 лв –7 %
127 лв
ES568015
Карафа за вода 1л, Eva Solo
78 лв –7 %
Карафа за вода 1л, Eva Solo
На склад (16 бр.)
72 лв
ES567560

✓ Уникални гарафи от Eva Solo
✓ Стъклени гарафи с drip-free ръб
Гарафи з изолиращи палта на цип
✓ Датската марка Eva Solo – стилни и иновативни решения не само за вашата кухня или интериор

В офертата на първокласната датска марка Eva Solo ще откриете голям брой практични и стилни гарафи, които можете да използвате за съхранение и сервиране на различни напитки. Гарафите са с drip-free ръб, които предотвратява капенето, а някои включват и практично изолиращо палто с цип. Гарафите могат да се използват както за топли, така и за студени напитки.

Датската марка Eva Solo е един от най-известните производители на съдове за хранене и различни аксесоари за интериора и екстериора в скандинавски стил. Тя се характеризира не само с изчистените си линии, но и с иновативните си идеи. Марката се гордее със семпъл, но стилен дизайн. По време на съществуването си е спечелила много престижни награди

Добре дошли в света на карафите Eva Solo! Подобрете преживяването при сервиране на напитки с нашата изключителна колекция висококачествени и елегантни карафи. Създадени със строга внимателност както към формата, така и към функцията, тези карафи са неотменни аксесоари за всеки, който цени стилната и практична посуда за сервиране на напитки.

Проектирани, за да подобрят начина, по който сервирате и се наслаждавате на напитките, карафите Eva Solo представляват върха на функционалната елегантност. Без значение дали сервирате вода, вино, сок или който и да е друг напитка, нашите карафи предлагат изискана презентация, която добавя нотка на изтънченост на всяка маса.

Изработени с използване на висококачествени материали и прецизно инженерство, карафите Eva Solo са проектирани, за да предоставят безпроблемно наливане на напитките. Оборудвани с ергономични дръжки и удобни за използване изливки, тези карафи предоставят плавно и контролирано наливане, минимизирайки разливанията и бъркотията. Предвиденият дизайн включва също и функции като капаци, устойчиви на изтичане, и изливки, които не преливат, което ги прави практични спътници както за ежедневна употреба, така и за специални поводи.

Карафите ни надвишават функционалността и се похваляват със съвременна и минималистична естетика, която се слива идеално с всяко украсление. Без значение дали предпочитате класически стъклени модели, елегантни акценти от неръждаема стомана или иновативни форми, проектирането на Eva Solo карафите се стреми да допълни вашия личен стил, като запазва техния практичен смисъл.

При Eva Solo приоритетът ни е вашето удовлетворение и безопасността на напитките ви. Нашите карафи се създават според най-високите стандарти за качество, гарантирайки, че напитките ви ще останат чисти и неповредени. Сбогом на безпокойствата за нежелани вкусове или миризми, които влияят на напитките ви - с карафите Eva Solo можете да сервирате и да се наслаждавате на любимите си напитки с увереност.

Открийте колекцията от Eva Solo карафи и открийте перфектното съчетание между стил и функционалност за вашите нужди за сервиране на напитки. Подобрете изгледа на масите си, впечатлете гостите си и се наслаждавайте на лесното наливане с нашия изключителен асортимент от карафи. Изберете Eva Solo и преживейте изкуството на сервирането със стил.