Deejo

Deejo - луксозни джобни ножове с татуирано острие от неръждаема стомана. Артистичен дизайн и най-високо качество - дизайнерски подаръци и за него, и нея.
28 items total
Точило за ножове ORIGINAL, deejo
40 лв
DJDEE029
Калъф за нож 37 г, кафява мока, кожа, deejo DJDEE502
Джобно ножче ESOTERIC FANTASY BLACK 37 г, хвойна, deejo DJ1GB113
Джобно ножче BIKER BLACK EAGLE 37 г, хвойна, deejo DJ1GB108
Джобно ножче BIKER 37 г, дърво гранадила, deejo DJ1CB018
Джобно ножче TATOO WING 37 г, deejo
126 лв
DJ1CB016
Джобно ножче OUTDOOR CLIMBING 37 г, хвойна, deejo DJ1CB031
Up
More products

Deejo - елегантни и стилни джобни ножове

Марка Deejo's Френска история и елегантност

Deejo е френска марка, която става все по-популярна сред любителите на ножове. Компанията е създадена с цел да създаде лек и елегантен джобно ножче който да може да се носи лесно. През 2010 г. Стефан Лебо проектира и изобретява ултралек джобно ножче , а няколко години по-късно Люк Фоан, приятел и партньор на Стефан, се сеща за идеята за персонализация. Оттогава насам Deejo се утвърждава като авторитетна и иновативна марка.

Историята на Deejo е изпълнена със страст и отдаденост към създаването на качествени продукти. Марката е основана от Люк Фоан и Стефан Лебо - двама приятели, които споделят любовта си към дейностите на открито и приключенията. Те започват пътуването си, като създават прост и лек, но функционален джобно ножче , който може да се използва за различни цели.

Deejo се намира в регион Париж. Производството на ножовете започва в производствените звена на компанията в Азия и завършва в ателиетата ѝ във Франция, където те се сглобяват, регулират, полират, заточват и персонализират. Всяка част се проверява индивидуално, преди да бъде предоставена на пазара.

Вашият собствен, ежедневен джобно ножче

Джобните ножове, произвеждани от Deejo, са отличен пример за ангажимента на компанията към качеството и дизайна. Ножовете са леки, елегантни и красиво изработени, което ги прави любими на любителите на ножове.

Остриетата са изработени от висококачествена неръждаема стомана, което гарантира издръжливост и острота. Марката използва скалата за твърдост Rockwell C за оценка на здравината на остриетата си. Остриетата на техните джобни ножове са с висока якост (HRC 54-56) и предлагат здрав разрез, ефикасен за различни видове материали (хартия, въже, храна). Остриетата са еластични, но също така лесни за работа и лесно се заточват

Един от уникалните аспекти на ножовете Deejo е възможността за персонализиране на дизайна. Клиентите могат да избират измежду различни дръжки, дизайн на острието и гравюри, за да създадат наистина уникален нож.

Дизайн на подписа на Deejos - нож с татуировка

Особеното при Deejo са и "татуировките". Татуирането на ножа, точно както татуирането на кожата, персонализира джобно ножче Deejo още повече, като му придава по-голяма идентичност. Разнообразните шарки и изображения, вдъхновени от света на татуировките, са характерни за остриетата Deejo, което ги прави популярен избор за подаръци.

Джобните ножове имат широк спектър от приложения, което ги прави практичен инструмент за носене със себе си. Те могат да се използват за всичко - от отваряне на опаковки до рязане на въжета или приготвяне на храна по време на къмпинг. Те са и чудесни инструменти за любителите на природата, които се нуждаят от надеждно острие за различни дейности.

Популярността на ножовете Deejo се дължи на редица фактори. На първо място, ножовете са с красив дизайн, което ги прави приятни за използване и показване. Освен това те са изключително функционални, с остро острие и здрава конструкция, която издържа на интензивна употреба. И накрая, красивият дизайн на ножовете, наподобяващ татуировка, ги превърна в популярен избор за подарък, тъй като те могат да бъдат съобразени с интересите и предпочитанията на получателя.

Марката Deejo се е утвърдила като лидер в света на джобните ножове с ангажимент за качество, дизайн и функционалност. Независимо дали се нуждаете от надежден инструмент за дейности на открито, или от уникален подарък за някой специален човек, ножовете Deejo са чудесен избор. Така че, ако търсите джобно ножче , което да е едновременно практично и елегантно, Deejo трябва да е на първо място в списъка ви.