House Doctor

House Doctor е водеща скандинавска марка, която е известна с вниманието си към детайлите. Детайлите са от значение, както и всеки един продукт във Вашия дом. Проектирайте интериора си с помощта на красиви предмети, които имат значение.
4 items total
Шейкър за коктейл ALIR, месинг,House Doctor HD211290800
Ледарка ALIR, месинг, House Doctor
124 лв
HD211290801
Бар лъжица GRUNGE, House Doctor
27 лв
HD211290814
Шейкър за коктейл GRUNGE, House Doctor
90 лв –5 %
85 лв
HD211290811

House Doctor - най-доброто лекарство за вашия дом

House Doctor е датска семейна компания, създадена през 2001 г. от трима братя, които споделят страстта си към уютните и неформални интериори. Те вярват, че красивият интериор събужда необходимите витамини и финансират компанията с мисията да създава красиви, функционални и достъпни продукти за дома. Марката се е превърнала в нарицателно име в Дания и е придобила популярност в цяла Европа заради артистичния си стил на проектиране и хармоничната си продуктова гама.

Дизайн и стил на House Doctor

Марката House Doctor е известна с характерния си скандинавски стил на дизайн, който съчетава простота, функционалност и елегантност. Продуктите на марката се характеризират с изчистени линии, естествено усещане, приглушени цветове и минималистична естетика.

Мисията на компанията е да вдъхновява и да помага на хората да създават свои собствени уникални пространства - уютни домове, които са лекарство за всички проблеми и скърби. House Doctorпродуктите на компанията трябва да внесат баланс, простота и автентичност в домовете на хората. Те го правят, като предлагат ръчно изработени модели, органични форми, фини детайли, стилни текстури и балансиран дизайн.

House Doctorпродуктовата гама на компанията

House Doctorпродуктовата гама е широка и включва всичко - от мебели и осветление до аксесоари за дома и текстил. Продуктите на марката са проектирани така, че да бъдат функционални и практични, като същевременно придават стил на всеки дом. Някои от популярните им продуктови категории включват:

  • Мебели: House Doctor предлага широка гама от мебели, включително столове, маси, дивани и решения за съхранение. Мебелите на марката са проектирани така, че да бъдат едновременно стилни и практични, което ги прави идеални за модерните домове.

  • Осветление: колекцията лампи на House Doctor включва разнообразни осветителни тела, които са едновременно функционални и стилни. Осветлението на марката е проектирано така, че да създава топла и привлекателна атмосфера във всяка стая.

  • Аксесоари за домашен декор: Аксесоарите за дома на марката включват разнообразни декоративни предмети, като вази, саксии, огледала и рамки за снимки. Тези артикули са проектирани така, че да придадат индивидуалност и стил на всяка стая.

  • Текстил: House Doctor колекцията текстил включва разнообразни меки мебели, като възглавници, завивки и одеяла. Текстилът на марката е проектиран така, че да бъде удобен, практичен и стилен, което го прави идеален за всеки дом.

  • Продукти за открито, текстил за баня и аксесоари за съхранение