House Doctor

House Doctor е водеща скандинавска марка, която е известна с вниманието си към детайлите. Детайлите са от значение, както и всеки един продукт във Вашия дом. Проектирайте интериора си с помощта на красиви предмети, които имат значение.
2 items total
Ледарка ALIR, месинг, House Doctor
107 лв
HD211290801
Щипки за лед GRUNGE, House Doctor
32 лв –9 %
29 лв
HD211290812

House Doctor - най-доброто лекарство за вашия дом

House Doctor е датска семейна компания, създадена през 2001 г. от трима братя, които споделят страстта си към уютните и неформални интериори. Те вярват, че красивият интериор събужда необходимите витамини и финансират компанията с мисията да създава красиви, функционални и достъпни продукти за дома. Марката се е превърнала в нарицателно име в Дания и е придобила популярност в цяла Европа заради артистичния си стил на проектиране и хармоничната си продуктова гама.

Дизайн и стил на House Doctor

Марката House Doctor е известна с характерния си скандинавски стил на дизайн, който съчетава простота, функционалност и елегантност. Продуктите на марката се характеризират с изчистени линии, естествено усещане, приглушени цветове и минималистична естетика.

Мисията на компанията е да вдъхновява и да помага на хората да създават свои собствени уникални пространства - уютни домове, които са лекарство за всички проблеми и скърби. House Doctorпродуктите на компанията трябва да внесат баланс, простота и автентичност в домовете на хората. Те го правят, като предлагат ръчно изработени модели, органични форми, фини детайли, стилни текстури и балансиран дизайн.

House Doctorпродуктовата гама на компанията

House Doctorпродуктовата гама е широка и включва всичко - от мебели и осветление до аксесоари за дома и текстил. Продуктите на марката са проектирани така, че да бъдат функционални и практични, като същевременно придават стил на всеки дом. Някои от популярните им продуктови категории включват:

  • Мебели: House Doctor предлага широка гама от мебели, включително столове, маси, дивани и решения за съхранение. Мебелите на марката са проектирани така, че да бъдат едновременно стилни и практични, което ги прави идеални за модерните домове.

  • Осветление: колекцията лампи на House Doctor включва разнообразни осветителни тела, които са едновременно функционални и стилни. Осветлението на марката е проектирано така, че да създава топла и привлекателна атмосфера във всяка стая.

  • Аксесоари за домашен декор: Аксесоарите за дома на марката включват разнообразни декоративни предмети, като вази, саксии, огледала и рамки за снимки. Тези артикули са проектирани така, че да придадат индивидуалност и стил на всяка стая.

  • Текстил: House Doctor колекцията текстил включва разнообразни меки мебели, като възглавници, завивки и одеяла. Текстилът на марката е проектиран така, че да бъде удобен, практичен и стилен, което го прави идеален за всеки дом.

  • Продукти за открито, текстил за баня и аксесоари за съхранение