Ballarini

Ballarini е водещ италиански производител на качествени тигани с незалепващо покритие. Вижте колко удобно, лесно и приятно готвенето може да бъде
4 items total
Kапак за тиган 20 cм, Ballarini
23 лв –13 %
20 лв
BAL1001582
Стъклен капак за тиган 24 cм, Ballarini
29 лв –13 %
25 лв
BAL1001583
Стъклен капак за тиган 28 cм, Ballarini
34 лв –17 %
28 лв
BAL1001584

Ballarini - приготвени с италианска страст към готвенето

Ballarini е марка, която е синоним на висококачествени италиански съдове за готвене вече повече от 130 години. Марката има богата история, която започва през 1889 г., когато Паоло Ballarini създава малка работилница в град Ривароло, близо до Падуа, Италия. Днес Ballarini е добре позната марка, която от 2015 г. е част от Zwilling Group.

Ballarini - не само тигани

Мисията на Ballarini е да предоставя на потребителите висококачествени, издръжливи и с красив дизайн съдове за готвене, които да подобрят тяхното готварско преживяване. Ballarini предлага широка гама от съдове за готвене, предназначени да задоволят нуждите както на професионалните готвачи, така и на домашните готвачи. Продуктовата гама на марката включва тигани за пържене, тенджери, тенджери, скари и уок, както и специализирани съдове за готвене на скара, печене (без PFOA, с незалепващо покритие) и печене.

Това, което прави тиганите на Ballarini толкова специални, е качеството на материалите и конструкцията им. Тиганите на марката са изработени с тежка алуминиева основа, която осигурява равномерно разпределение на топлината, предотвратява горещите точки и позволява прецизен контрол на готвенето. Освен това тиганите са покрити с незалепваща повърхност, която не съдържа вредни химикали и се почиства лесно. Освен това тиганите на Ballarini имат ергономични дръжки, които са проектирани за удобство и лесна употреба.

В Kulina предлагаме незалепващите тигани на Ballarini с дръжка, оборудвана с патентованата система Thermopoint, която ви предупреждава за правилната температура на тигана по цвета му. Дръжката може да се поставя във фурна с максимална температура 160°C, така че най-накрая можете да изпробвате метода "първо печене, после фурна", за да се справите с пържолите рибай.

Качество, признато от най-добрите готвачи и любители на дизайна

Ballariniангажиментът на компанията към качеството и иновациите е признат с множество награди, включително престижната награда за дизайн Red Dot. Съдовете за готвене на марката се използват от най-добрите готвачи в цял свят и са публикувани във водещи кулинарни издания.

В заключение, Ballarini е марка, която е създадена с италианска страст към готвенето. С над 130-годишен опит марката продължава да предлага на потребителите висококачествени, издръжливи и с красив дизайн съдове за готвене. Независимо дали сте професионален готвач, или готвите у дома, Ballarini предлага по нещо за всеки.