Ballarini

Ballarini е водещ италиански производител на качествени тигани с незалепващо покритие. Вижте колко удобно, лесно и приятно готвенето може да бъде
8 items total
Уок ALBA 30 cм, Ballarini
196 лв –20 %
Уок ALBA 30 cм, Ballarini
На склад (2 бр.)
155 лв
BAL1000252
Тиган с незалепващо покритие ALBA 24 cм, Ballarini BAL1000240
Стъклен капак за тиган 28 cм, Ballarini
28 лв
BAL1001584
Тиган за пържене FERRARA 32 см, Ballarini
108 лв
BAL1000966
Стъклен капак за тиган 24 cм, Ballarini
25 лв
BAL1001583
Kапак за тиган 20 cм, Ballarini
20 лв
BAL1001582

Ballarini - приготвени с италианска страст към готвенето

Ballarini е марка, която е синоним на висококачествени италиански съдове за готвене вече повече от 130 години. Марката има богата история, която започва през 1889 г., когато Паоло Ballarini създава малка работилница в град Ривароло, близо до Падуа, Италия. Днес Ballarini е добре позната марка, която от 2015 г. е част от Zwilling Group.

Ballarini - не само тигани

Мисията на Ballarini е да предоставя на потребителите висококачествени, издръжливи и с красив дизайн съдове за готвене, които да подобрят тяхното готварско преживяване. Ballarini предлага широка гама от съдове за готвене, предназначени да задоволят нуждите както на професионалните готвачи, така и на домашните готвачи. Продуктовата гама на марката включва тигани за пържене, тенджери, тенджери, скари и уок, както и специализирани съдове за готвене на скара, печене (без PFOA, с незалепващо покритие) и печене.

Това, което прави тиганите на Ballarini толкова специални, е качеството на материалите и конструкцията им. Тиганите на марката са изработени с тежка алуминиева основа, която осигурява равномерно разпределение на топлината, предотвратява горещите точки и позволява прецизен контрол на готвенето. Освен това тиганите са покрити с незалепваща повърхност, която не съдържа вредни химикали и се почиства лесно. Освен това тиганите на Ballarini имат ергономични дръжки, които са проектирани за удобство и лесна употреба.

В Kulina предлагаме незалепващите тигани на Ballarini с дръжка, оборудвана с патентованата система Thermopoint, която ви предупреждава за правилната температура на тигана по цвета му. Дръжката може да се поставя във фурна с максимална температура 160°C, така че най-накрая можете да изпробвате метода "първо печене, после фурна", за да се справите с пържолите рибай.

Качество, признато от най-добрите готвачи и любители на дизайна

Ballariniангажиментът на компанията към качеството и иновациите е признат с множество награди, включително престижната награда за дизайн Red Dot. Съдовете за готвене на марката се използват от най-добрите готвачи в цял свят и са публикувани във водещи кулинарни издания.

В заключение, Ballarini е марка, която е създадена с италианска страст към готвенето. С над 130-годишен опит марката продължава да предлага на потребителите висококачествени, издръжливи и с красив дизайн съдове за готвене. Независимо дали сте професионален готвач, или готвите у дома, Ballarini предлага по нещо за всеки.