Канистри Brabantia

43 items total
Купа за обяд MAKE & TAKE 1,3л, тъмно сива, Brabantia BRAB206344
Купа за обяд MAKE & TAKE 500 мл, тъмно сива, Brabantia BRAB204180
Кутия за обяд MAKE & TAKE 2л, тъмно сива, Brabantia BRAB203060
Купа за обяд MAKE & TAKE 1л, светло сива, Brabantia BRAB206184
Up
More products

Добре дошли в нашата колекция от канистри за храна на Brabantia! Без значение дали съхранявате остатъци от храна, планирате предварително приготвени ястия или организирате спиралата си, Brabantia предлага разнообразие от висококачествени канистри, проектирани да запазят свежестта на храната и да ви помогнат да организирате кухнята си.

Нашият каталог от канистри за храна е изработен от здрави материали, без BPA и безопасни за съхранение на храна. С въз hermetiques и безопасни механизми за заключване, можете да бъдете сигурни, че вашата храна ще се запази свежа и вкусна за по-дълго време. От малки кутии за прекуски до по-големи контейнери за съхранение, Brabantia има идеалния размер за всичките ви нужди от съхранение на храна.

Прозрачният дизайн на нашите канистри позволява лесно да видите съдържанието вътре, което улеснява намирането на това, което търсите, без да трябва да отваряте няколко контейнера наведнъж. Освен това, тяхният стакируем и вложим дизайн помага да спестите ценно пространство в кухненските шкафове или спиралата.

Канистрите за храна на Brabantia не само са функционални, но и естетични. С изчистен и модерен дизайн придават шик на вашата кухня. Без значение дали предпочитате един цвят или ярки цветове, нашата колекция предлага различни варианти, които отговарят на вашия вкус и кухненски интериор.

Почистването на нашите канистри е лесно. Те са подходящи за почистване в съдомиялна машина, което улеснява поддържането им чисти и хигиенични.

Инвестирайте в канистри за храна на Brabantia и изживейте удобството на съхранение и организация на храната по елегантен и ефективен начин. Разгледайте нашата колекция днес и изберете перфектните канистри, отговарящи на вашите нужди. С Brabantia можете да запазите храната свежа, кухнята ви подредена и да се насладите на леснотата на приготвянето и съхранението на ястията.