Касероли WMF

6 items total
Тиган за сосове MINI 12 cм, WMF
57 лв
WM0712786041
Съд за варене на мляко 14 cм, WMF
82 лв
WM0794769990
Тиган за сосове MINI 14 cм, WMF
81 лв
WM0714786041
Тиган за сосове FUNCTION 4 16 cм, WMF
205 лв
WM0763166381
Тиган за сосове COMPACT CUISINE 2,5л, 20 см, с капак, WMF WM791206380

✓ Практични и функционални касероли с първокласно качество
✓ Касероли от неръждаема стомана Cromargan®, основа TransTherm®
✓ Касероли Fusiontec със специална стоманена сърцевина
✓ Топ немската марка WMF с дългогодишна традиция

Немската марка WMF е специалист в областта на функционалните съдове за готвене. Например предлага уникални касероли с различни размери, изработени от висококачествена неръждаема стомана Cromargan®, със специална основа TransTherm® за равномерно провеждане и задържане на топлината. Уникални са и касеролите Fusiontec със специална стоманена сърцевина от естествени материали за висока издръжливост.

Марката WMF е специализирана в производството на модерни продукти с изключителна функционалност, издръжливост и дизайн. Тя има дългогодишна традиция и се гордее с прецизността, съчетана с най-новите технологии и иновации.

Съдовете за сосове на WMF са от съществено значение за кухнята и са създадени, за да подобрят кулинарните ви преживявания. Тези универсални съдове са изработени прецизно и качествено, за да гарантират, че вашите сосове, сосове и супи ще се получават перфектно всеки път.

Нашата колекция от тенджери за сосове WMF предлага разнообразни варианти, за да задоволи специфичните ви нужди. От малки тенджери до по-големи тенджери, ще намерите перфектния размер и дизайн, който да отговаря на вашите задачи за готвене.

Една от отличителните характеристики на тенджерите за сос WMF е равномерното разпределение на топлината. Тези тенджери са проектирани с висококачествени материали, за да гарантират, че сосовете ви се готвят равномерно, предотвратявайки горещи точки и осигурявайки вкусни аромати.

Ергономичните дръжки на тенджерите за сосове WMF осигуряват удобен и сигурен захват, което улеснява работата с тях в кухнята. Независимо дали задушавате, редуцирате или сотирате, тези тенджери са проектирани за лесна употреба.

Почистването след готвене е лесно с тенджерите за сос WMF. Те са проектирани така, че да се почистват и поддържат лесно, което ви гарантира, че можете да прекарвате повече време в наслаждаване на ястията си и по-малко време в грижи за задълженията след готвене.

Съдовете за сос WMF са не само практични, но и с елегантен и стилен дизайн, който придава елегантност на кухнята ви. Тези тенджери са колкото красиви, толкова и функционални, което ги прави ценно допълнение към колекцията ви от кухненски съдове.

Изработени с мисъл за издръжливост, тенджерите за сос WMF са създадени, за да издържат на трудностите на ежедневното готвене. Те могат да издържат на високи температури и са проектирани да издържат дълго, което ги прави ценна инвестиция за вашата кухня.

Инвестирайте в тенджери за сосове WMF днес и усетете разликата в готвенето си. Независимо дали приготвяте обикновена вечеря през седмицата, или организирате гурме пиршество, тези тенджери ще се превърнат във ваши надеждни спътници в кухнята, като ви помагат да създавате вкусни сосове и ястия с лекота. Разгледайте нашата колекция сега и открийте качеството и ефективността на тенджерите за сосове WMF.