Касероли WMF

10 items total
Тиган за сосове PREMIUM ONE 16 см, WMF
209 лв –17 %
173 лв
WM1791166041
Тиган за сосове FUNCTION 4 16 cм, WMF
209 лв –8 %
192 лв
WM0763166381
Тиган за сосове MINI 16 см, с капак, WMF
84 лв
WM0716786040
Тиган за сосове MINI 14 cм, WMF
67 лв –8 %
61 лв
WM0714786041
Съд за варене на мляко 14 cм, WMF
86 лв
WM0794769990
Тиган за сосове MINI 12 cм, WMF
59 лв
WM0712786041

✓ Практични и функционални касероли с първокласно качество
✓ Касероли от неръждаема стомана Cromargan®, основа TransTherm®
✓ Касероли Fusiontec със специална стоманена сърцевина
✓ Топ немската марка WMF с дългогодишна традиция

Немската марка WMF е специалист в областта на функционалните съдове за готвене. Например предлага уникални касероли с различни размери, изработени от висококачествена неръждаема стомана Cromargan®, със специална основа TransTherm® за равномерно провеждане и задържане на топлината. Уникални са и касеролите Fusiontec със специална стоманена сърцевина от естествени материали за висока издръжливост.

Марката WMF е специализирана в производството на модерни продукти с изключителна функционалност, издръжливост и дизайн. Тя има дългогодишна традиция и се гордее с прецизността, съчетана с най-новите технологии и иновации.

Съдовете за сосове на WMF са от съществено значение за кухнята и са създадени, за да подобрят кулинарните ви преживявания. Тези универсални съдове са изработени прецизно и качествено, за да гарантират, че вашите сосове, сосове и супи ще се получават перфектно всеки път.

Нашата колекция от тенджери за сосове WMF предлага разнообразни варианти, за да задоволи специфичните ви нужди. От малки тенджери до по-големи тенджери, ще намерите перфектния размер и дизайн, който да отговаря на вашите задачи за готвене.

Една от отличителните характеристики на тенджерите за сос WMF е равномерното разпределение на топлината. Тези тенджери са проектирани с висококачествени материали, за да гарантират, че сосовете ви се готвят равномерно, предотвратявайки горещи точки и осигурявайки вкусни аромати.

Ергономичните дръжки на тенджерите за сосове WMF осигуряват удобен и сигурен захват, което улеснява работата с тях в кухнята. Независимо дали задушавате, редуцирате или сотирате, тези тенджери са проектирани за лесна употреба.

Почистването след готвене е лесно с тенджерите за сос WMF. Те са проектирани така, че да се почистват и поддържат лесно, което ви гарантира, че можете да прекарвате повече време в наслаждаване на ястията си и по-малко време в грижи за задълженията след готвене.

Съдовете за сос WMF са не само практични, но и с елегантен и стилен дизайн, който придава елегантност на кухнята ви. Тези тенджери са колкото красиви, толкова и функционални, което ги прави ценно допълнение към колекцията ви от кухненски съдове.

Изработени с мисъл за издръжливост, тенджерите за сос WMF са създадени, за да издържат на трудностите на ежедневното готвене. Те могат да издържат на високи температури и са проектирани да издържат дълго, което ги прави ценна инвестиция за вашата кухня.

Инвестирайте в тенджери за сосове WMF днес и усетете разликата в готвенето си. Независимо дали приготвяте обикновена вечеря през седмицата, или организирате гурме пиршество, тези тенджери ще се превърнат във ваши надеждни спътници в кухнята, като ви помагат да създавате вкусни сосове и ястия с лекота. Разгледайте нашата колекция сега и открийте качеството и ефективността на тенджерите за сосове WMF.