Купа и ваза за декорация Eva Solo

13 items total
Ваза ACORN 22 см, цвят камък, Eva Solo
160 лв
ES571389
Ваза ACORN 16,5 см, цвят камък, Eva Solo
150 лв –6 %
141 лв
ES571387
Ваза LEGIO NOVA 17 см, Eva Solo
Ваза LEGIO NOVA 17 см, Eva Solo
На склад (6 бр.)
77 лв
ES887313
Ваза SILHOUETTE 22 см, опушено стъкло, Eva Solo ES591512
Ваза LEGIO NOVA 21,5 cм, бяла, порцелан, Eva Solo ES887288
Ваза LEGIO NOVA 15,5 cм, Eva Solo
Ваза LEGIO NOVA 15,5 cм, Eva Solo
На склад (3 бр.)
77 лв
ES887287
Ваза ACORN 16,5 cм, ментово зелена, Eva Solo ES571396
Ваза ACORN 22 см, ментово зелена, Eva Solo
174 лв
ES571397

Добре дошли в нашата изискана колекция от купи и вази за декорация Eva Solo! Ако търсите начин да добавите елегантност и изтънченост към вашето обитаемо пространство, сте на правилното място. Нашата внимателно подбрана селекция от купи и вази за декорация от Eva Solo съчетава съвременен дизайн, висококачествени материали и безупречно изпълнение, създавайки зашеметяващи парчета, които ще издигнат естетиката на всяка стая.

Проектирани със специално внимание към естетиката, тези купи и вази за декорация не са просто обикновени аксесоари за дома; те са истински произведения на изкуството, които моментално ще повишат атмосферата на вашия дом или офис. Без значение дали предпочитате минималистични, модерни дизайни или сложни, артистични мотиви, нашата колекция Eva Solo предлага разнообразие от стилове, които ще задоволят вашите вкусове.

Изработени от висококачествени материали, като стъкло, керамика и метал, тези купи и вази за декорация се отличават с издръжливост и дълготрайност, осигурявайки, че ще бъдат ценни парчета за много години. Техният вечен вид и универсалност ги правят идеални за изложба на свежи цветя, декоративни аксесоари или просто като самостоятелни произведения на изкуството.

Eva Solo е известна със своята скандинавска философия на дизайна, където формата и функцията се съчетават хармонично. Всяка купа и ваза за декорация е много внимателно проектирана, за да не привлича само погледите, но и да служи на практическа цел. С Eva Solo получавате най-доброто от двете светове - завладяваща естетика и всекидневна функционалност.

Без значение дали искате да подчертаете стила на вашия хол, да добавите допълнителен шик на дининг масата или да създадете уютна атмосфера във входното пространство, купите и вазите за декорация Eva Solo недвусмислено ще повишат вашия интериорен декор на нови висоти.

Придайте се на елегантността и красотата на купите и вазите за декорация от Eva Solo и превърнете своето жилище в завладяващ и изискан рай. Разгледайте нашата колекция сега и открийте перфектните парчета, които ще допълнят вашето уникално стилово излъчване и ще внесат доза изтънченост у дома ви.