Кутии за хляб Brabantia

22 items total
Кутия за хляб FALL FRONT, матово черно, Brabantia BRAB333484
Кутия за хляб ROLL TOP 44,5 см, матово черна, Brabantia BRAB333460
Кутия за хляб FALL FRONT, платинов цвят, Brabantia BRAB299384
Кутия за хляб FALL FRONT 46,5 cм, зелена, Brabantia BRAB304705
Кутия за хляб FALL FRONT 46,5 см, бяла, Brabantia BRAB306006
Кутия за хляб ROLL TOP 44,5 cм, зелена, Brabantia BRAB304767
Кутия за хляб ROLL TOP 44,5 см, стомана, Brabantia BRAB348921
Кутия за хляб ROLL TOP 44,5 см, бяла, Brabantia
95 лв
BRAB306020
Кутия за хляб ROLL TOP 44,5 cм, платина, Brabantia BRAB288340
Кутия за хляб ROLL TOP 44,5 cм, метално сива, Brabantia BRAB247248
Кутия за хляб ROLL TOP 32 см, бяла, Brabantia
111 лв
BRAB306044

Добре дошли в нашата колекция от кутии за хляб на Brabantia! Ако сте любител на хляба и искате да запазите вашето хлебче свежо и подредено, сте на правилното място. Brabantia предлага разнообразие от стилни и функционални кутии за хляб, специално проектирани, за да отговарят на вашите нужди за съхранение на хляб.

Нашите кутии за хляб са изработени от висококачествени материали, осигуряващи здравина и дълготрайност. Те разполагат с вакуумни уплътнения и вентилационни отвори, които създават идеална среда за запазване на свежестта на хляба и предотвратяване на изсъхването или загубата на вкус. Независимо дали предпочитате традиционен дизайн на кутията за хляб или модерен и елегантен вид, нашата колекция предлага различни стилове и завършвания, които ще се вписват в декора на вашата кухня.

Кутиите за хляб на Brabantia не само осигуряват оптимални условия за съхранение, но и помагат за подреждането на работната повърхност в кухнята. Благодарение на голямата им вместимост можете лесно да съхранявате различни видове хляб, хлебници, багети или сладка, като същевременно поддържате кухнята си подредена и чиста. Лесното отваряне на капака и плавните панти осигуряват бърз и безпроблемен достъп до хляба.

Освен функционалността, нашите кутии за хляб са проектирани с внимание към естетиката. Те добавят елегантност на вашата кухня и подобряват общия й вид. Изберете от разнообразие от цветове и завършвания, за да се вписват в стила на вашата кухня и да създадете хармония.

Кутиите за хляб на Brabantia са също лесни за почистване и поддръжка. Просто ги почистете с влажна кърпа, за да запазите свежестта и хигиената им.

Инвестирайте в кутия за хляб на Brabantia и се насладете на свежия вкус на хляба всеки ден. Разгледайте нашата колекция днес и открийте идеалната кутия за хляб, която съчетава функционалност, стил и качество. С Brabantia можете да се наслаждавате на аромата на свежо изпечения хляб, докато добавяте елегантен акцент във вашата кухня.