Кухненска цедка GOURMET 18 см, с фуния, WMF

Code: WM0619416040
Sale Sticker
Brand: WMF
46 лв –15 %
Кухненска цедка GOURMET 18 см, с фуния, WMF
46 лв –15 % 39 лв
На склад (76 бр.)

Фунията WMF с цедка O 18 cm е изработена от неръждаема стомана Cromargan®. Фината телена мрежа прецежда дори деликатните парчета храна и може да възспира дори малки плодови зърна. Благодарение на цедката, фунията може да се използва за изливане при консервиране, сгъстяване на сосове или пресяване на насипни съставки. Фунията може да се използва и без цедка. Благодарение на използвания качествен материал, фунията е с добри размери, неутрална на мирис и вкус. Може да се мие в съдомиялна машина.

Detailed information

Product detailed description

Фунията WMF с цедка Ø 18 см е изработена от неръждаема стомана Cromargan®. Фината телена мрежа прецежда дори деликатните парчета храна и може да възспира дори малки плодови зърна. Благодарение на цедката, фунията може да се използва за изливане при консервиране, сгъстяване на сосове или пресяване на насипни съставки. Фунията може да се използва и без цедка. Благодарение на използвания качествен материал, фунията е с добри размери, неутрална на мирис и вкус. Може да се мие в съдомиялна машина.

  • Страхотен универсален помощник
  • Цедка + фуния
  • Отлична за прецеждане на храна и пресяване на насипни съставки
  • Дръжката може да се окачва
  • Изработена от неръждаема стомана 18/10 Cromargan®
  • Дълъг експлоатационен живот на материала
  • Стабилна форма, неутрален вкус и мирис
  • Може да се мие в съдомиялна машина

Малките помощни средства са изработени предимно от издръжлива неръждаема стомана, които вършат чудесна работа и спестяват време. Освен това, благодарение на използването на качествени материали и съвременни технологии при производството им, те ще издържат в продължение на много години.

Additional parameters

Category: Гевгири, цедки и фунии
Weight: 0.52 kg
Размери: 18 cm
Вид / Тип: Кухненски прибори
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: