Огнище и скара CARUS M, Remundi

Code: RMDI800904
Brand: Remundi
2 309 лв
На склад (4 бр.)

RMDI800904 Carus 82/35

Detailed information

Product detailed description

RMDI800904 Carus 82/35

Ако обичате да печете на скара, знайте, че това може да се прави по-добре, по-ефективно и със стил!

Концепцията за грил и огнище в едно на германската марка Remundi представя нови преживявания за всички любители на барбекюто на открито или на релаксацията край открит огън. Откритият огън и стилният дизайн на грила Remundi ще се превърнат не само в източник на топлина и приятна атмосфера, но и в доминиращ елемент на вашата градина, който винаги ще ви кара да се чувствате чудесно.

Remundi Уникално проектираните камини са единствените на пазара с интелигентна система за безстепенно регулиране на подаването на въздух. Задейства се от външната страна на камината с помощта на лост, който е свързан с пръчка към входа за въздух на камината. Това ви позволява да печете на грил с точната интензивност, от която се нуждаете, като предотвратявате нежелани изгаряния. Цялата система е изработена от висококачествена неръждаема стомана клас 1.4301.

Широката плоча със специална геометрия се нагрява до 300°C. С различните температурни зони тя ви позволява да приготвяте едновременно няколко ястия при различни температури на грила. Можете да използвате както дървени въглища, така и дърва в грила и да се наслаждавате на грил или открит огън през цялата година.

Почистването на камината е много лесно - след като огънят е изгорял, просто вдигнете регулатора на входящия въздух и пуснете пепелта директно в кофата за пепел през отвора в дъното на камината.

Концепцията за грил Remundi беше представена на международния търговски панаир IENA през 2014 г., където спечели златен медал в категорията "Иновации". Основател на концепцията е германският инженер, дизайнер и страстен готвач Ралф Вайсброд.

Материал: стомана, неръждаема стомана
Обща височина: 80,3 cm
Външен диаметър на горната част: 82 см
Вътрешен диаметър на горната част: 35 см
Дебелина на решетъчната плоча: 8 mm
Диаметър на скарата: 345 мм
Дебелина на решетката на грила: 4 мм
Общо тегло: 64,738 кг
Код на производителя: 800904

Additional parameters

Category: Огнища
Weight: 70 kg
Вид / Тип: Градинска скара
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: