Ниски тенджери WMF

4 items total
Тенджера MINI 16 см, WMF
78 лв –6 %
Тенджера MINI 16 см, WMF
На склад (5 бр.)
73 лв
WM0716766040
Тенджера FUNCTION 4 20 cм, 2,5л, WMF
298 лв –17 %
247 лв
WM0760206380
Тенджера MINI 14 см, WMF
69 лв –7 %
Тенджера MINI 14 см, WMF
На склад (9 бр.)
64 лв
WM0714766040
Тенджера 12 см MINI, WMF
Тенджера 12 см MINI, WMF
На склад (6 бр.)
62 лв
WM0712766040

Касеролите на WMF са кулинарна необходимост, която трябва да присъства във всяка кухня. Тези универсални съдове са създадени, за да направят готвенето удоволствие и да осигурят изключителни резултати.

Изработени с прецизност и внимание към детайла, касеролите на WMF се предлагат в различни размери и дизайн, за да отговарят на вашите готварски нужди. Независимо дали приготвяте обилно задушено ястие или деликатен сос, ще намерите идеалната касерола за тази работа.

Една от отличителните характеристики на касеролите WMF е изключителното разпределение на топлината. Благодарение на висококачествените си материали и конструкция тези касероли гарантират, че храната ви се готви равномерно, предотвратявайки появата на горещи точки и осигурявайки вкусни аромати.

Ергономичните дръжки на касеролите WMF осигуряват удобен захват, което улеснява работата с тях в кухнята. Независимо дали сотирате, задушавате или задушавате, тези касероли са проектирани за лесна употреба.

Почистването след готвене е лесно с касеролите WMF. Те се почистват и поддържат лесно, така че можете да прекарвате повече време, наслаждавайки се на ястията си, и по-малко време в търкане на тенджери и тигани.

Касеролите на WMF са не само практични, но и с елегантен и стилен дизайн, който придава елегантност на кухнята ви. Независимо дали готвите за семейството си, или организирате вечеря, тези касероли ще подобрят кулинарните ви начинания.

Направени с мисъл за издръжливост, касеролите WMF са създадени, за да издържат на трудностите на ежедневното готвене. Те могат да издържат на високи температури и са проектирани да издържат дълго, което ги прави ценно допълнение към вашата кухня.

Разгледайте нашата колекция от касероли WMF и подобрете играта си в готвенето. Независимо дали сте професионален готвач, или готвите у дома, ще оцените качеството и ефективността, които тези касероли внасят в кухнята ви. Инвестирайте в касероли WMF още днес и усетете разликата в готвенето си.