Комплект белачки за зеленчуци THE PEELING PERFECTIONIST, комплект 3 бр., Joseph Joseph

Code: JS98220
Sale Sticker
62 лв –16 %
Комплект белачки за зеленчуци THE PEELING PERFECTIONIST, комплект 3 бр., Joseph Joseph
62 лв –16 % 52 лв
На склад (5 бр.)

Подаръчният комплект от 3 части за белене включва:

  • 1x класическа белачка + странично фиксирано острие и белачка за картофи, размер 8,5 x 13,5 x 2,2 cm, пролетно зелена
  • 1x назъбена белачка за плодове и зеленчуци с мека кожа + фиксирано странично острие за цитрусови плодове, размер 3,5 cm x 17,2 x 1,4 cm, жълта
  • 1x белачка за жулиени + странична примка за настъргване на ленти от цитрусови кори, размер 7,7 x 13 x 2,2 cm, портокал

Detailed information

Product detailed description

Предизвикателството за дизайн на Joseph Joseph: разширяване на стиловете на рязане на конвенционалните белачки

Решение: мултифункционалният комплект за белене Multi-peel

Ефективните белещи машини с ергономични дръжки са оборудвани не само с остро острие, но и с допълнителна странична функция. Максималната производителност е най-важното нещо при почистването и приготвянето на плодове и зеленчуци.

  • Комплект от 3 дизайнерски белачки
  • Удобни нехлъзгащи се дръжки
  • 3 вида остриета за всички видове кантиране и почистване
  • Острието е изработено от висококачествена неръждаема стомана
  • Може да се мие в съдомиялна машина
  • В подаръчна опаковка

Дизайнерите са добавили допълнително фиксирано острие и отвор за почистване на картофи към класическата белачка за зелено с право острие . Фино назъбеното острие на жълтата белачка се справя перфектно с меката кора. Към страничния ръб на белачката е добавено острие за настъргване на цитрусови кори. С оранжевата белачка за жулиени , можете да нарежете зеленчуците на фини лентички - идеална за по-твърди видове като целина, моркови, репички и т.н., а финото око отстрани може да се използва за създаване на по-дълги нишки от цитрусови кори. Работата по подготовката с този комплект ще бъде лесна както никога досега.

Целта на Joseph Joseph и техните дизайнери от 2003 г. насам е усъвършенстването на обикновените кухненски пособия. Братята Ричард и Антъни Джоузеф решават да пренесат опита си от обучението за продуктов дизайн в собствения си бизнес. Техният ентусиазъм за иновации доставя нови продукти и нови атрактивни цветови гами всеки сезон. Всеки отделен продукт е резултат от разработка, чиято цел е постигането на оптимална функционалност, безопасност и визуална привлекателност. Получените продукти вдъхват ентусиазъм и носят радост не само с игривия си дизайн, но и с изненадващата си практичност, която ще ви хареса още от първата употреба. Joseph Joseph не само печели доверието на клиенти от над 100 държави, но и всяка година печели множество награди и номинации за дизайн и иновации. Големите продажби и популярността на кухненските продукти позволиха на дизайнерите да преместят вниманието си отвъд работния плот и по-специално под него - към сегмента с отпадъците и почистването. В резултат на това клиентите вече могат да се насладят не само на дизайнерски кухненски прибори, но и на цялостно, вариативно и интелигентно решение за рециклиране на отпадъците, което идеално се вписва в съвременния начин на живот. Joseph Joseph вече е не само гаранция за първокласен дизайн и качество, но и възможност за промяна на начина на живот.

Additional parameters

Category: Белачки за зеленчуци
Weight: 0.23 kg
Материал: Пластмаса
Бройки в комплекта: 3 бр.
Вид / Тип: Кухненски прибори
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: