30 items total
Уок PRO 30 см, Zwilling
Sticker
350 лв –15 %
Уок PRO 30 см, Zwilling
На склад (1 бр.)
297 лв
ZW65121300
Уок DIAMOND LITE 30 см, титан, WOLL
Sticker
190 лв –23 %
146 лв
WL1030DPS
Up
More products

Добре дошли в примамливата колекция от тигани за готвене с диаметър 30 см на нашия електронен магазин, където кулинарните възможности нямат граници. Тези универсални тигани са проектирани така, че да задоволяват нуждите както на домашните готвачи, така и на професионалните кулинари.

Нашите 30-сантиметрови тигани за готвене предлагат просторно платно за вашите кулинарни творения. Независимо дали запържвате, сотирате, пържите или задушавате, тези тигани осигуряват обширна повърхност за готвене, необходима за вашите кулинарни начинания.

Едно от отличителните качества на тези тигани е изключителното им разпределение на топлината. Благодарение на равномерната топлина по цялата повърхност за готвене можете да очаквате постоянни и прецизни резултати при всяко готвене.

Сбогувайте се с досадното залепване на храна по съдовете ви. Нашите тигани с незалепващо покритие с диаметър 30 см опростяват процеса на готвене и правят почистването лесно, като ви позволяват да се наслаждавате на ястията си без проблеми.

Създадени за дълготрайна употреба, тези тигани са проектирани да издържат на високи температури, което ги прави съвместими с различни видове котлони, включително индукционни, газови, електрически и други.

Обновете кухнята си още днес с нашите 30-сантиметрови тигани за готвене и изведете кулинарните си начинания на нови висоти. Независимо дали приготвяте бърза делнична вечеря, или се впускате в гастрономическо пътешествие, тези тигани са вашите надеждни съюзници.

Не пропускайте възможността да притежавате съдове за готвене от най-високо качество. Пазарувайте сега и изпитайте от първа ръка как нашите 30-сантиметрови тигани за готвене могат да направят революция във вашите кулинарни приключения.