Универсални тигани Zwilling

11 items total
Дълбок тиган соте FORTE 28 см, с капак, Zwilling ZW66567281
Тиган с незалепващо покритие FORTE 20 cм, Zwilling ZW66569201
Тиган с незалепващо покритие PRO 26 см, Zwilling ZW65129260

Универсални тигани от Zwilling
✓ Алуминиева сърцевина за бързо и равномерно разпределение на топлината
Уникална незалепваща повърхност Duraslide® Granite
✓ Немската марка Zwilling традиция и иновации ръка за ръка

Топ марката Zwilling произвежда серия от висококачествени универсални тигани. Тиганите имат солидна кована алуминиева сърцевина, която разпределя топлината чак до ръба на тигана, така че храната се нагрява равномерно. Тиганите са с незалепваща повърхност Duraslide® Granite, която е устойчива на надраскване.

ZWILLING J. A. Henckels е голяма немска марка, една от най-старите в света. От 1731 г. насам тя произвежда висококачествени продукти от най-добрите материали. Тя е специализирана в производството на ножове, като използва много иновативни и модерни процеси, като например метода за закаляване на стомана FRIODUR®. Асортиментът на марката обаче включва и много други висококачествени продукти като прибори за хранене, съдове от неръждаема стомана, тигани, кухненски пособия и аксесоари за ножове.

Представяме ви универсалните тигани на Zwilling, които съчетават кулинарни иновации и първокласна изработка, за да преосмислят готвенето ви. Нашата колекция предлага зашеметяваща гама от висококачествени тигани, които са проектирани да се превърнат в универсални работни коне във вашата кухня.

Универсалните тигани на Zwilling се характеризират със своята адаптивност. Тези тигани са умело проектирани да се справят отлично с широк спектър от техники на готвене - от пържене и сотиране до пържене с бъркане и варене, което ги прави най-добрият кухненски мултифункционален инструмент.

Изберете от редица материали и дизайни, които да отговарят на вашите уникални предпочитания за готвене. Независимо дали предпочитате класическия дизайн на неръждаемата стомана или топлопроводимите свойства на медта, нашите универсални тигани са отражение на вашия кулинарен стил.

Една от изключителните характеристики на универсалните тигани на Zwilling е равномерното разпределение на топлината. Тези тигани са проектирани така, че да осигуряват постоянни резултати при готвене, да предотвратяват горещи точки и да позволяват прецизен контрол на температурата, който е от съществено значение за перфектните ястия.

Нашите универсални тигани са нещо повече от съдове за готвене; те въплъщават ангажимента на Zwilling за качество и ефективност. Те са проектирани така, че да отговарят на изискванията на професионалните готвачи и домашните готвачи, които се стремят към изключителни резултати.

Издигнете нивото на кулинарните си творения и разгледайте нашата колекция от универсални тигани на Zwilling още днес. Открийте перфектния тиган, който не само опростява готвенето ви, но и разкрива пълния вкус и потенциал на ястията ви.

Универсалните тигани на Zwilling откриват свят на кулинарни възможности - от изпичането на перфектната пържола до деликатното създаване на сосове. Време е да повишите нивото на готвенето си и да откриете нови хоризонти в кухнята.