Комплект чаши за бира BEER CLASSICS TASTING KIT, 4 бр., Spiegelau

Code: SP4991695
Brand: Spiegelau
72 лв –22 %
Комплект чаши за бира BEER CLASSICS TASTING KIT, 4 бр., Spiegelau
72 лв –22 % 56 лв
На склад (5 бр.)

Комплектът за дегустация Beer Classics/Craft Beer, Spiegelau съдържа:

1x чаша за бира Tulip Beer Classics, Spiegelau

1x чаша за бира IPA Craft Beers, Spiegel

1x чаша за бира Lager Beer Classics, Spiegelau

1x бирена чаша Hefeweizen Beer Classics, Spiegelau

Detailed information

Product detailed description

Комплектът за дегустация на бира - Beer Classics/Craft Beer tasting set, Spiegelau е идеалното основно оборудване за вашия домашен бар.

Комплектът включва 4 чаши за различни стилове бира, 3 чаши от серията Beer Classics и 1 чаша от серията Craft Beer. Сега и вие можете да се насладите на уникални бирени специалитети в пълна степен.

 • 1x чаша за бира Tulip Beer Classics
 • 1x чаша за бира за IPA Craft Beers
 • 1x чаша за бира Lager Beer Classics
 • 1x чаша за бира Hefeweizen Beer Classics
 • Искрящо, прозрачно кристално стъкло
 • Повишена устойчивост на счупване
 • 100% безопасни за миене в съдомиялна машина
 • Щадящи за околната среда
 • Много подходящ като подарък

Серията Spiegelau Beer Classics предлага четири различни чаши за бира, които позволяват различните видове бира да проявят характеристиките си: чаша с формата на лале и стълб, чаша за лека бира, чаша за пшенична бира и чаша за бира пилзнер. Серията предлага и чаша Samuel Adams Boston Lager. Те не само се отличават с уникален дизайн, но и с високо качество. Колекцията Beer Classics съчетава функционалност и естетика и с право се конкурира с неудобните и тромави халби за бира.

Иновативните Spiegelau чаши за крафт бира (Craft Beer) са одобрени от експерти дегустатори сред майсторите пивовари и професионалистите в бранша. Фокусирани върху максималното удоволствие от бирата, членовете на семинара за тестване се опитаха да намерят най-подходящата форма на чаша за 4 типа бира: IPA (Индийски пейл ейл), Witbier (пшенична бира), Stout (тъмна гъста бира) и BA (Barrel Aged). Серията от модерни, функционални и уникални чаши, изработени в духа на баварската традиция за ръчна изработка на стъкло, включва и чаша за крафт бира тип "пилзнер".

Чашите Craft Beer Spiegelau са спечелили няколко важни награди за своя функционален и иновативен дизайн: International Design Excellence Awards ´15, Red Dot Award 2015 и German Design Award Special 2016.

Бирените чаши Spiegelau, подчертаващи характеристиките на отделните видове бира, са разработени по модела на специално създадените за различните сортове вино чаши.

При наличието на толкова много популярни микропивоварни и крафт бири в днешно време би било жалко да пропуснем разликите във вкуса и аромата, както и във визуалните характеристики на отделните бири. В неправилно подбрана чаша дори изключителните бири могат да изглеждат скучни и посредствени, а освежаващият им вкус и специфична текстура се потискат и те скоро губят пяната си.

Кажете сбогом на тромавата чаша. Добрата бира заслужава лека, елегантна чаша със стил! Независимо дали става дума за бърза бира с приятели след работа, или сте професионален познавач на бирата, правилната чаша ще направи всяка глътка по-вкусна.

 • Лазерно изрязан ръб за свежо, чисто впечатление след всяка глътка
 • Широкият отворен ръб ви позволява да усетите всички аромати на бирата
 • Удоволствие, което хармонично съчетава сладък и кисел вкус в устата
 • Тънката, извита форма на стъкленото тяло засилва аромата на хмел
 • Тънки стени, поддържащи правилната температура на бирата за по-дълго време

Германската марка Spiegelau , с почти 500-годишна традиция в производството на кристал, предлага широка гама от чаши за вино, за дегустация, специални чаши за определени видове спиртни напитки или такива за безалкохолни напитки за ежедневна употреба. Марката обаче е особено известна с уникалните си чаши за бира. Асортиментът включва също така набор от декантери и кани

Първокласното качество на чашите Spiegelau се гарантира от комбинация от производствени процеси и техническо ноу-хау. Стъклата са изключително издръжливи: независима лаборатория гарантира, че дори след 1500 цикъла в съдомиялна машина, те остават без драскотини и повреди и не губят блясъка си.

Зад дългия живот и устойчивостта на счупване на стъклата до голяма степен се крие така нареченият процес Platinum Glass. По време на производствения процес разтопеното стъкло преминава през покрити тръби, за да се отстранят всички примеси и неравности. Резултатът от тази сравнително скъпа технология е стъкло, което забележително съчетава елегантност, функционалност и издръжливост.

Всички чаши Spiegelau са изработени от висококачествен кристал със специален състав, който гарантира дълга издръжливост, устойчивост на миене в съдомиялна машина и счупване, както и по-голям блясък в сравнение с чашите, изработени от по-евтини варианти на стъкло.

Additional parameters

Category: Чаши за бира
Weight: 1.1 kg
Материал: Стъкло
Вид / Тип: Комплект стъклени чаши
Серия: Spiegelau Beer Classics
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: