Стойка за камък за заточване, дърво, Miyabi

Code: MB34536000
Brand: MIYABI
192 лв
Продадено
The item has been sold out…

Дървената основа Basic Kit включва:

  • 1 x дървена основа за стабилизиране на абразива
  • 1 x инструмент за заточване за отстраняване на неравностите по камъка

Detailed information

Product detailed description

Дървеният комплект основи за шлифоване на камък MIYABI е практичен инструмент за заточване на ножове с абразивен камък. Ако поставите абразивния камък в основата, шлифоването ще бъде по-ефикасно, по-безопасно и по-точно. При изработката на основата е използвана висококачествената японска кипарисова дървесина Хиноки. Тази дървесина има големи традиции в Япония и се характеризира с висока твърдост и издръжливост. За да се гарантира, че шлифоването е винаги прецизно и точно, основата е допълнена с шлифовъчен диск, който може да се използва за изравняване на неравностите на камъните. Синтетичните шлифовъчни камъни MIYABI се предлагат в най-различни видове размери на зърнестата структура, вариращи от 400 - за по-големи корекции, до изключително фина от 10 000 - за фино прецизно заточване. Синтетичните абразивни камъни MIYABI заточват перфектно не само японски ножове, но и всякакви други ножове, изработени от различни видове стомана. Ножовете ви ще придобият изключителна острота. Ще се изненадате от остротата, която може да се постигне.

  • За абразивни камъни MIYABI
  • Повишава ефективността и безопасността при смилане
  • Шлифовъчен диск за изглаждане на неравностите на абразивния камък
  • Основата предпазва камъка от приплъзване
  • Материал: дърво хиноки
  • Шлифовъчният камък MIYABI не е включен в комплекта, трябва да се закупи отделно. Можете да избирате между няколко вида зърнеста структура

Нашият съвет: Преди всяко шлифоване се уверете, че абразивният камък е идеално плосък. Поставете камъка в основата и начертайте мрежа върху него с обикновен молив. След това прекарайте точилото с равномерни движения по цялата повърхност на камъка, докато всички линии изчезнат и камъкът е готов за заточване на ножовете.

Additional parameters

Category: Точила за ножове
Weight: 0.59 kg
Вид / Тип: Наточване на ножове
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: