51 items total
Универсален тиган CERADUR PROFI 20 см, WMF
206 лв
WM744206021
Универсален тиган Profi WMF 20 cм, WMF
233 лв
WM790306991
Тиган с незалепващо покритие ALBA 20 cм, Ballarini BAL1000239
Тиган с незалепващо покритие CENIT 20 cм, Fissler FS45300201000
Стоманен тиган M´6S 20 cм, мед, Mauviel
527 лв –7 %
489 лв
ML51320
Up
More products

Търсите ли първокласни 20-сантиметрови тигани за готвене? Не търсете повече! Нашият електронен магазин предлага фантастична селекция от висококачествени тигани за готвене, които са идеални за вашите кулинарни нужди.

Тези тигани за готвене са проектирани с прецизност и внимание, което гарантира, че всеки път ще осигуряват изключителни резултати при готвене. Независимо дали сте професионален готвач или домашен готвач, нашите 20-сантиметрови тигани за готвене със сигурност ще отговорят на очакванията ви.

Когато става въпрос за тигани за готвене, размерът е от значение, а нашите 20-сантиметрови тигани са с точния размер за различни ястия. Те са универсални и могат да се използват за пържене, сотиране, задушаване и др.

Нашите тигани за готвене са изработени от трайни материали, за да издържат на висока температура и да се изкривяват. Това означава, че можете уверено да ги използвате на всякакви котлони, включително индукционни, газови, електрически и други.

Готвенето с нашите 20-сантиметрови тигани е лесно благодарение на незалепващите им повърхности. Можете да готвите с по-малко мазнина, а почистването след това е лесна задача. Кажете "сбогом" на залепналата храна и "здравей" на безпроблемното готвене.

Независимо дали приготвяте бърза закуска, или приготвяте изискана вечеря, нашите 20-сантиметрови тигани ще ви помогнат да постигате перфектни резултати всеки път. Те разпределят топлината равномерно за постоянно готвене и са проектирани за максимална издръжливост.

Обновете кухнята си днес с нашите 20-сантиметрови тигани за готвене и изпитайте радостта от готвенето с висококачествени съдове. Пазарувайте сега и издигнете кулинарните си творения на следващото ниво.