Тиган с незалепващо покритие CORTINA GRANITIUM 28 cм, Ballarini

Code: BAL1000462
Brand: Ballarini
77 лв
Продадено
The item has been sold out…

Ballarini тиган с изключително незалепваща и издръжлива 4-слойна повърхност, която е подсилена с минерални частици. Тя ви позволява да използвате минимално количество олио, за да готвите по-здравословно. Thermopoint ви спестява енергия при готвене. Ергономично оформената дръжка е термоизолирана. Не съдържа тефлон (PTFE), PFOA, цинк или тежки метали.

Detailed information

Product detailed description

ОПИСАНИЕ

22037-6Универсалният тиган от Ballarini има изключително незалепваща и издръжлива повърхност, която е съставена от 4 слоя и подсилена с минерални частици за особено интензивна употреба. Благодарение на допълнителната незалепваща повърхност можете да използвате минимално количество олио и да готвите по-здравословно. Топлинната защита на дъното от неръждаема стомана гарантира безопасност и предотвратява корозията. Външната повърхност е устойчива на висока температура и се почиства лесно. Неопасната алуминиева сърцевина осигурява перфектно, бързо и равномерно разпределение на топлината.

Термопунктът е много практичен топлинен индикатор, който спестява енергия при готвене. След като се оцвети в червено, можете да намалите температурата. Повърхността е устойчива на метални инструменти. Ергономично оформената дръжка позволява перфектен захват и е термично изолирана. Тиганът е подходящ за фурна и е устойчив на температури до 160°C. Тиганът не съдържа тефлон (PTFE), PFOA, цинк или тежки метали. Гаранцията за тигана е 2 години, а за плоското дъно - 5 години.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Диаметър: 28 см

Препоръчителен диаметър на плота: 18 см

Външен диаметър на дъното: 19,5 см

Обща дължина с дръжката: 47 см

Тегло: 913 g

Височина: 4,8 см

Дълбочина: 4,4 см

Тегло: 913 g

ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ

plus

Тиганът има изключително незалепваща и издръжлива повърхност, която е съставена от 4 слоя и е подсилена с минерални частици.

Позволява здравословно готвене - просто използвайте минимално количество олио.

Термопункт - щом се оцвети в червено, можете да намалите температурата и така да спестите енергия при готвене.

Ергономично оформената дръжка е термоизолирана.

Не съдържа тефлон (PTFE), PFOA, цинк или тежки метали.

Подходяща е за съдомиялна машина, фурна до 160 °С, стъклокерамична, електрическа и газова печка.

ПРАКТИЧНИ СЪВЕТИ

Подходящ за газови, електрически и керамични котлони, неподходящ за индукционни котлони

Безопасност на фурната: Да, до 160°C

Може да се мие в съдомиялна машина: да

Използвайте дървени, силиконови или термоустойчиви найлонови инструменти, за да не надраскате специалния незалепващ материал. За да почистите, използвайте меката страна на кухненска гъба или кърпа. За да премахнете остатъците от запечени храни, оставете ги да се размразят предварително или ги сварете с малко вода на слаб огън. Избягвайте да миете с телени кърпи и агресивни почистващи препарати.

Когато използвате тигана във фурната или при високи температури, използвайте с ръкавици, за да предотвратите изгаряния.

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: