Дълбок тиган соте FERRARA GRANITIUM EXTREME 24 см, Ballarini

Code: BAL1000954
Brand: Ballarini
130 лв –21 %
Дълбок тиган соте FERRARA GRANITIUM EXTREME 24 см, Ballarini
130 лв –21 % 102 лв
На склад (1 бр.)

Опитайте дълбокия тиган с уникалната незалепваща повърхност Granitium Extreme от колекцията Ferrara. Италианският производител Ballarini е част от групата Zwilling от 2015 г. насам.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Ferrara Дълбок тиган за пържене, 24 см

Ако търсите дълбок тиган с незалепващо покритие , идеален за приготвяне не само на задушени ястия, но и ако често обичате да забавлявате по-големи компании с печени зеленчуци или месо, или типични чешки сосове, дълбокият тиган от колекцията Ferrara ще бъде идеален за вас. Не само че има незалепваща Granitium Extreme повърхност, но е и подходяща за индукционни котлони.

Избор между 24 и 28 см.

  • Препоръчваме ръчно пране
  • Тиган с незалепващо покритие, подходящ за индукция
  • Без PFOA
  • Висока устойчивост
  • Произведено в Италия
  • Гаранция срещу производствени дефекти 5 години - можете да използвате и металотърсачи
  • Декор от гранит
  • Термопойнт

Не забравяйте да изберете подходящ капак със специална дръжка.

Ballarini Италианските съдове за готвене са не само дизайнерско бижу за вашата кухня, но благодарение на комбинацията от италианска любов към добрата храна и немска прецизност те са и висококачествени. Съдовете за готвене с незалепващо покритие от колекцията Ferrara са алуминиеви с декорация от гранит, при която алуминиевата плоча се оформя под високо налягане в желаната форма. Качествените тигани с незалепващо покритие на Ferrara са идеалният спътник за пържене на яйца, печене на зеленчуци, месо, риба, картофени палачинки или палачинки.

Индукция

Двойното дъно на тигана също има своето предназначение. Слоят от стомана и алуминий с вдлъбнатини не само гарантира по-бързо абсорбиране на топлината, но и прави тези тигани подходящи за индукция.

Повърхност

Незалепващата, високоустойчива повърхност Granitium Extreme се състои от 5 слоя, които са подсилени с минерални частици, и са устойчиви на високи температури при готвене без течности (грил до 250 °C). Granitium Extreme не съдържа PFOA и е устойчив и на метални прибори.

Дръжка-термопункт

Ергономично оформената дръжка е термоизолирана, така че е не само удобна, но и безопасна за държане. Освен това той е оборудван и с патентованата Thermopoint, която ви предупреждава за правилната температура на тигана по неговия цвят. Дръжката може да се поставя във фурна с максимална температура 160°C.

Additional parameters

Category: Тиган за сотиране
Weight: 0.94 kg
Материал: Алуминий
Размери: 24 cm
Характеристики: Подходящо за индукция
Вид / Тип: Универсален тиган
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: