Японски нож на готвача SAKIMARU 27 см, розово дърво, Dellinger

Code: DNGRXZF270
Brand: Dellinger
398 лв
Продадено
The item has been sold out…

Много остър японски нож Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (дължина на острието 270 мм), изработен от дамаска стомана с впечатляващ дизайн и най-високо качество. Това е дълъг нож за нарязване, шлифован само от едната страна, предназначен за рязане на тънки парчета риба за суши и сашими. С този нож можете лесно да режете не само големи парчета месо (печено), но и тънки резени зеленчуци. Красивото му, елегантно тънко острие може да реже съставките на дълги и непрекъснати разрези, като по този начин запазва целостта и свежестта им. Янагиба е един от най-важните традиционни японски ножове и е част от репертоара на много готвачи. С този красив и функционален нож дори най-простите задачи се превръщат в необикновено преживяване. Японското майсторство, прецизността и новите технологии правят този нож от дамаска стомана уникален и неповторим.

Detailed information

Product detailed description

Много остър японски нож Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (дължина на острието 270 мм), изработен от дамаска стомана с впечатляващ дизайн и най-високо качество. Това е дълъг нож за нарязване, шлифован само от едната страна, предназначен за рязане на тънки парчета риба за суши и сашими. С този нож можете лесно да режете не само големи парчета месо (печено), но и тънки резени зеленчуци. Красивото му, елегантно тънко острие може да реже съставките на дълги и непрекъснати разрези, като по този начин запазва целостта и свежестта им. Янагиба е един от най-важните традиционни японски ножове и е част от репертоара на много готвачи. С този красив и функционален нож дори най-простите задачи се превръщат в необикновено преживяване. Японското майсторство, прецизността и новите технологии правят този нож от дамаска стомана уникален и неповторим.

Ножът Sakimaru 270 mm има много остро острие, изработено от 110 слоя от две твърди неръждаеми и ковани стомани (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Острието на този нож се закалява в много прецизни пещи за вакуумна термична обработка. Всеки нож е ръчно заточен и с твърдост около 60 HRC постига изключителна до екстремна острота. Дамасценовата шарка на този нож е уникална, неповторима и ще се превърне в символ на вашата индивидуалност.

Дръжката с осмоъгълна форма е изработена от екзотична дървесина Rose-Wood (палисандрово дърво) и биволски рог с месингови преходи. Винаги е внимателно ръчно полиран, с ергономична форма. Идеално проектиран за отличен контрол с ръка. Специално проектираната форма на болстера е подходяща за азиатски захват на ножа.

Основни предимства:

  • Японски готварски нож
  • 110 слоя дамаска стомана
  • Осмоъгълна дръжка от естествено палисандрово дърво + биволски рог
  • Дълъг нож за рязане, шлифован само от едната страна (за държане в дясната ръка)
  • Предназначен за рязане на тънки парчета риба за суши и сашими
  • Той е част от репертоара на много готвачи
  • С твърдост от около 60 HRC се постига изключителна до екстремна острота
  • Дамасценовата шарка на този нож е уникална и неповторима
  • Ергономично оформена и ръчно полирана дръжка
  • За остриета на ножове от дамаска стомана препоръчваме използването на диамантени и водни шлифовъчни камъни
  • Не е подходящ за съдомиялна машина

Спецификации:

  • Дължина на дръжката: 150 мм
  • Дължина на острието: 270 мм
  • Обща дължина: 435 мм
  • Тегло: 230 г

Забележка:

Всеки нож е изработен от естествени материали. Всяко парче дамаска стомана е оригинално и неповторимо, така че ножът ви може да не изглежда точно като на снимката. Полученият от вас нож ще бъде със същото качество и детайли, но може да се различава леко.

Additional parameters

Category: Японски ножове
Weight: 0.43 kg
Цвят: Кафяв
Материал: Дамаска стомана
Размери: 27 cm
Дължина на острието: 27 cm
Вид / Тип: Японски нож
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: