Нож за филе SUPER GOU, 15 см, червен, Yaxell

Code: YAX37116
New
Brand: Yaxell
765 лв
На склад (2 pcs)

Ограничават ли се кулинарните ви умения само от качеството на оборудването ви? За щастие, традиционният производител на Японски нож Yaxell има решение за вас: SUPER GOU!

  • малък нож с тясно право острие за рязане без разкъсване или пилене
  • впечатляващ дизайн на максимално острото острие от дамаска стомана, съставено от 161 слоя
  • не може да се мие в съдомиялна машина

Detailed information

Product detailed description

Основни предимства:

  • малък нож с тясно право острие за рязане без разкъсване или пилене
  • лесно реже месо, плодове и зеленчуци на изключително тънки филийки
  • впечатляващ дизайн на максимално острото острие от дамаска стомана, съставено от 161 слоя
  • изключително твърда и издръжлива сърцевина от неръждаема стомана SG2 с безпрецедентна твърдост от 63 HRC
  • острието е украсено с ръчно изработено лого SUPER GOU
  • красивата ергономична дръжка от черна и червена микарта е изключително здрава, лесна за хващане и не се плъзга дори когато е мокра
  • формата на дръжката позволява продължителна работа с всякаква техника на рязане, без да се уморява ръката
  • край на дръжката, нитове и предпазител, изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/10
  • краят на дръжката също е украсен с ръчно изковано лого на GOU
  • ръчна изработка, всяко парче е оригинално
  • ексклузивен подарък - доставя се в подаръчна кутия

Допълнителна информация:

  • дължина на острието: 150 mm
  • обща дължина: 265 мм
  • не може да се мие в съдомиялна машина
  • да се почиства с хладка, а не гореща вода и мек препарат
  • не е предназначен за рязане на месо с кост
  • използвайте само върху дъска за рязане, за предпочитане от дърво или пластмаса

Additional parameters

Category: Ножове за месо
Weight: 0.2 kg
Цвят: Червен
Материал: Дамаска стомана
Размери: 26 cm
Дължина на острието: 15 cm
Вид / Тип: Нож за обезкостяване и филетиране
Серия: Yaxell Super Gou
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: