Тиган за сосове GOURMET PLUS 16 см, с капак, матова неръждаема стомана, WMF

Code: WM0726166030
Brand: WMF
331 лв
На склад (2 бр.)

Подробни размери:

 • Ø 16 см, V 1,4 л
 • Тегло 1,1 кг, без капак 0,75 кг
 • Ширина с дръжката 33 см
 • Височина с капак 11 см, без капак 8 см

Detailed information

Product detailed description

Съдове за готвене от серията Gourmet Plus

 • Елегантни, високофункционални и с хубави размери съдове за готвене за взискателни готвачи
 • Изработен от матирана неръждаема стомана 18/10 Cromargan®
 • Дръжки с ръкохватки от неръждаема стомана / термоустойчиви дръжки
 • Универсална основа TransTherm® за всички източници на топлина, включително индукция
 • Здрав капак от неръждаема стомана с отвор за излизане на излишната пара
 • Съдовете могат да се използват с капаци за печене във фурна до 250 °C
 • При работа във фурната трябва да се използват защитни ръкавици
 • Изискани разширени ръбове на съдовете за удобно изливане без разливане
 • Снабден с вътрешна скала за измерване, за да пести време и прибори
 • Хигиенични, лесни за почистване
 • Може да се мие в съдомиялна машина

Серията Gourmet Plus на немската марка WMF, е изработена от неръждаема стомана Cromargan® с красиво матово покритие. Гравираното лого на марката с името на серията върху стените на съдовете, допринася за тяхната изключителност. Съдовете за готвене са изключително функционални и отговарят на повишените изисквания, както на любителите на готвенето, така и на професионалните готвачи. Голямото удобство при употреба се осигурява от големите дръжки на съда , които също са херметически затворени и не горят.

Предимството на съдовете от неръждаема стомана Gourmet Plus е използването на универсалната основа TransTherm®, която е подходяща за всички видове топлина, включително индукционни котлони. Дъното абсорбира бързо топлината и след това я предава равномерно на приготвяната храна. По този начин тенджерите са изключително подходящи за варене, задушаване, пържене, бланширане и готвене на пара. Те могат да се използват и за нагряване и печене във фурна до 250 °C.

Здравите капаци от неръждаема стомана от серията Gourmet Plus прилягат плътно към корпуса на съда. Малък отвор в капака осигурява възможност за излизане на излишната пара, като по този начин предотвратява неволното преливане на съдържанието на съда. Съдът за готвене е снабден и с широк извит ръб за лесно изсипване на съдържанието. Няма нежелано капене или стичане на течност по външните стени на съда. Вътрешната измервателна скала улеснява измерването на оптималното количество течност. Съдовете са лесни за почистване и, разбира се, могат да се мият в съдомиялна машина.

Използван материал:

WMF Използва неръждаема стомана 18/10, регистрирана под марката Cromargan®, за производството на повечето от своите съдове."Crom" в името означава хром, а останалата част от името "argan" произлиза от латинската дума argentum, която означава сребро.

Висококачествената неръждаема стомана Cromargan® е създадена чрез рафиниране на стомана. Тя съдържа 72% стомана, 18% хром и 10% никел. Това е издръжлив, некорозионен материал, устойчив на хранителни киселини. Cromargan® е красив, лъскав и лесен за почистване.

Германската компания WMF е традиционен производител на качествено кухненско оборудване. В продуктовата си гама тя внася опита си от повече от 160 години съществуване, като създава продукти с практичен и непреходен дизайн съвместно с дизайнери с известни имена. Същото важи и за серията Gourmet Plus от Metz & Kindler Product Design.

Additional parameters

Category: Тенджери за сосове
Weight: 1.35 kg
Материал: Неръждаема стомана
Размери: 16 cm
Обем: 1,0 л.
Характеристики: Подходящо за индукция
Вид / Тип: Касерол
Серия: WMF Gourmet Plus
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: