Тиган с незалепващо покритие ALBA 28 cм, Ballarini

Code: BAL1000242
Brand: Ballarini
219 лв –35 %
Тиган с незалепващо покритие ALBA 28 cм, Ballarini
219 лв –35 % 141 лв
Продадено
The item has been sold out…

Опитайте тигана с уникална незалепваща повърхност на италианския производител Ballarini от колекцията Alba.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Тиган с незалепващо покритие Alba, 28 см

Чрез обединяване на усилията на Ballarini от Италия и Zwilling от Германия се ражда новата колекция Ballarini Alba от тигани с незалепващо покритие.

Ако търсите тиган с незалепващо покритие, на който да приготвите вкусна вечеря, независимо дали под формата на печени зеленчуци или месо , тиганът от колекцията Alba е точно за вас. Той има незалепващо покритие, но е и подходящ за индукция. Можете да избирате между широка гама от размери на тиганите с диаметър 20, 24, 28 и 32 cm. Не забравяйте да изберете подходящ капак със специална дръжка.

  • Препоръчваме ръчно пране
  • Тиган с незалепващо покритие, подходящ за индукция
  • Без PFOA
  • Висока издръжливост - можете да използвате и метални обръщачи
  • Гаранция срещу производствени дефекти 5 години

Италианските тигани Ballarini не са само дизайнерско бижу за вашата кухня, но благодарение на италианската прецизност те са и висококачествени. Тиганите с незалепващо покритие от колекцията Alba са алуминиеви, като алуминиевата плоча се оформя под високо налягане в желаната форма. Качествените тигани с незалепващо покритие на Alba са идеалният спътник за пържене на яйца, печене на зеленчуци, картофени палачинки или палачинки. Благодарение на дръжката от неръждаема стомана тиганите от колекцията Alba могат да се поставят във фурната.

Индукция

Двойното дъно на тигана също има своето предназначение. Слоят от стомана и алуминий с вдлъбнатини не само гарантира по-бързо абсорбиране на топлината, но и прави тези тигани подходящи за индукция.

Повърхност

Незалепващата, високоустойчива повърхност KERAVIS се състои от три слоя, подсилени с керамични частици. Те са устойчиви на високи температури, когато се готвят без течности (на скара до 250 °C). KERAVIS не съдържа PFOA и е устойчив на метални прибори.

Дръжка

Ергономично оформената дръжка е термоизолирана, така че няма да се изгорите с нея, когато готвите на котлона. Дръжката е изработена от неръждаема стомана, така че можете да поставяте тиганите от колекцията Alba във фурната без никакви притеснения.

Additional parameters

Category: Универсални тигани
Weight: 1.42 kg
Материал: Титан
Размери: 28 cm
Характеристики: Подходящо за фурна
Вид / Тип: Универсален тиган
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: