Капак за грил, Remundi

Code: RMDI800744
Brand: Remundi
73 лв
На склад (4 бр.)

Ако обичате да печете на скара, имайте предвид, че можете да го правите по-добре, по-ефективно и със стил! Например с помощта на този капак за грил, който е идеален за ястия с гратен и ястия, които изискват по-висока температура. Така лесно можете да изненадате любимите си хора с бургери, пици и други ястия, които ще бъдат перфектно приготвени благодарение на акумулираната под капака топлина. Висококачествената дръжка осигурява безопасна и удобна работа.

Detailed information

Product detailed description

Ако обичате да печете на скара, знайте, че можете да го правите по-добре, по-ефективно и със стил! Например с помощта на този капак за грил, който е идеален за ястия с гратен и ястия, които изискват по-висока температура. Така лесно можете да изненадате любимите си хора с бургери, пици и други ястия, които ще бъдат перфектно приготвени благодарение на акумулираната под капака топлина. Висококачествената дръжка осигурява безопасна и удобна работа.

Концепцията за грил и огнище в едно на германската марка Remundi представя нови преживявания за всички любители на барбекюто на открито или на релаксацията край открит огън. Откритият огън и стилният дизайн на грила Remundi ще се превърнат не само в източник на топлина и приятна атмосфера, но и в доминиращ елемент на вашата градина, който винаги ще ви кара да се чувствате чудесно.

Additional parameters

Category: Аксесоари за огнища
Weight: 0.4 kg
Вид / Тип: Аксесоари за скара
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: