Лъжица с цедка MAGIC 11 cм, Fissler

Code: FS02007811000
Brand: Fissler
92 лв
Продадено
The item has been sold out…

Повече от 40 вида Fissler кухненски инструменти от магическата серия са готови да загребват, повдигат, обръщат, разбъркват, обелват, прецеждат и най-вече да изненадват със своя елегантен външен вид и максимална практичност.

Detailed information

Product detailed description

Повече от 40 вида Fissler кухненски инструменти от магическата серия са готови да загребват, повдигат, обръщат, разбъркват, обелват, прецеждат и най-вече да изненадват със своя елегантен външен вид и максимална практичност.

Магическата гама кухненски принадлежности е създадена, за да покрие всички рецепти, процеси и идеи на любителите на готвенето. Елегантният дизайн от полирана неръждаема стомана с матови дръжки подхожда както на модерни, така и на класически домове. Примката за закачане от полирана стомана позволява инструментът да бъде закачен на шина или кука. Ако решите да зарадвате близките си с подарък от вълшебната серия, всеки следващ празничен повод ще се превърне в чудесна възможност да разширите колекцията си от кухненски принадлежности.

  • Функционална част, изработена от полирана неръждаема стомана 18/10
  • Матирана дръжка от неръждаема стомана с текстура за сигурен захват
  • Може да се окачва
  • Лесна поддръжка
  • Може да се мие в съдомиялна машина

С вълшебния черпак за пяна можете лесно да се отървете от пяната на бульона и опарването на млякото. Можете също така да използвате черпака за пяна като черпак и цедка 2 в 1, за да изваждате кнедли или по-големи тестени изделия от водата или олиото.

На всеки 3 секунди в света се продава по 1 Fisslerпродукт!

Fissler GmbH е най-големият производител на домакински и кухненски съдове в Германия. Чрез своите търговски представителства тя развива дейност на всички континенти в света в повече от 80 държави. Етикетът "Superbrand from Germany" с право нарежда Fissler сред най-влиятелните марки. Силният фокус върху иновациите и развитието , продължаващ вече много десетилетия, с право допринася за производството на продукти, които ви позволяват да преживеете често скучните технологични процеси по един игрив и нов начин. Всяка година клиентите с нетърпение очакват нови продукти, които ще ги забавляват. Fissler е част от новите тенденции, за което свидетелстват многобройните патенти и награди за дизайн. Заслужава си да се спомене и управлението на контрола, който преминава през целия производствен процес при строги стандарти. Модерните производствени технологии и новите инструменти за проверка гарантират най-високо качество. Вече повече от 170 години Fissler се основава на 3 основни стълба - технологично ноу-хау, перфектно производство и голяма иновационна сила. Всички 700 служители имат една цел - продукт, съобразен с нуждите на клиента. Готвенето трябва да е удоволствие за нашите клиенти! Произведено в Fissler (Германия)

Additional parameters

Category: Решетъчни лъжици
Weight: 0.23 kg
Вид / Тип: Кухненски прибори
Серия: Fissler magic
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: