Градинска декорация Eva Solo

21 items total
Лейка AQUASTAR 2л, бяла, Eva Solo
78 лв –26 %
57 лв
ES568303
Къщичка за птици, висяща, Eva Solo
78 лв –26 %
57 лв
ES571018
Лейка AQUASTAR 2л, сива, Eva Solo
78 лв –29 %
55 лв
ES568304
Външен термометър, черен, Eva Solo
88 лв –27 %
64 лв
ES567755
Лейка GLOBE 9л, тъмносива, Eva Solo
137 лв –29 %
96 лв
ES568308
Лейка GLOBE 2,5л, тъмно сива, Eva Solo
69 лв –36 %
44 лв
ES568318
Лейка GLOBE 2,5л, бяла, Eva Solo
69 лв –37 %
43 лв
ES568319

✓ Уникални градински декорации от Eva Solo
✓ Необикновени стъклени хранилки за птици
Оригинални лейки за поливане
✓ Датската марка Eva Solo – стилни и иновативни решения не само за вашата кухня или интериор

В офертата на първокласната датска марка Eva Solo ще откриете наистина интересни артикули - например различни видове стъклени хранилки за птици. Хранилките за птици са висящи или стоящи, със стоманен крак. Можете да избирате и между наистина необичайни лейки за поливане на градината.

Датската марка Eva Solo е един от най-известните производители на съдове за хранене и различни аксесоари за интериора и екстериора в скандинавски стил. Тя се характеризира не само с изчистените си линии, но и с иновативните си идеи. Марката се гордее със семпъл, но стилен дизайн. По време на съществуването си е спечелила много престижни награди

Поднесете красотата на вашия външен простор със завладяващите градински декорации на Eva Solo. Нашата изискана колекция от предмети за градинско украсяване е метично проектирана, за да добави очарование, стил и докосване на изисканост на вашата градина, тераса или балкон.

Градинските декорации на Eva Solo са перфектно съчетание на естетика и функционалност. От елегантни саксии, които представят вашите любими цветя, до артистични скулптури, които създават фокусни точки, нашата гама предлага безкрайни възможности за трансформация на вашата външна зона в убежище на спокойствие и визуално удоволствие.

Създадени с прецизност и използвайки висококачествени материали, нашите предмети за градинско украсяване се създават да издържат на елементите, запазвайки своята непорочна визия. Без значение дали предпочитате модерен, минималистичен вид или по-традиционен стил, градинските декорации на Eva Solo съответстват на различни вкусове и предпочитания.

Създайте магическа атмосфера на открито с градинските декорации на Eva Solo, където всеки предмет разказва уникална история и добавя различито докосване към вашия външен рай. Разгледайте нашата колекция днес и превърнете вашата градина в шедьовър на дизайн и красота.