Градинска декорация Eva Solo

20 items total
Лейка AQUASTAR 2л, сива, Eva Solo
61 лв
ES568304
Външен термометър 100 см, черен, Eva Solo ES567756
Хранилка за птици TUBE 34 см, висяща, Eva Solo ES571043
Лейка GLOBE 9л, тъмносива, Eva Solo
117 лв
ES568308
Лейка AQUASTAR 2л, бяла, Eva Solo
67 лв
ES568303
Лейка GLOBE 2,5л, бяла, Eva Solo
56 лв
ES568319
Хранилка за птици SUET, за прозорци, Eva Solo ES571017
Лейка GLOBE 2,5л, тъмно сива, Eva Solo
60 лв
ES568318
Хранилка за птици, двойна, стъкло, Eva Solo ES571019
Външен термометър, черен, Eva Solo
86 лв
ES567755

✓ Уникални градински декорации от Eva Solo
✓ Необикновени стъклени хранилки за птици
Оригинални лейки за поливане
✓ Датската марка Eva Solo – стилни и иновативни решения не само за вашата кухня или интериор

В офертата на първокласната датска марка Eva Solo ще откриете наистина интересни артикули - например различни видове стъклени хранилки за птици. Хранилките за птици са висящи или стоящи, със стоманен крак. Можете да избирате и между наистина необичайни лейки за поливане на градината.

Датската марка Eva Solo е един от най-известните производители на съдове за хранене и различни аксесоари за интериора и екстериора в скандинавски стил. Тя се характеризира не само с изчистените си линии, но и с иновативните си идеи. Марката се гордее със семпъл, но стилен дизайн. По време на съществуването си е спечелила много престижни награди

Поднесете красотата на вашия външен простор със завладяващите градински декорации на Eva Solo. Нашата изискана колекция от предмети за градинско украсяване е метично проектирана, за да добави очарование, стил и докосване на изисканост на вашата градина, тераса или балкон.

Градинските декорации на Eva Solo са перфектно съчетание на естетика и функционалност. От елегантни саксии, които представят вашите любими цветя, до артистични скулптури, които създават фокусни точки, нашата гама предлага безкрайни възможности за трансформация на вашата външна зона в убежище на спокойствие и визуално удоволствие.

Създадени с прецизност и използвайки висококачествени материали, нашите предмети за градинско украсяване се създават да издържат на елементите, запазвайки своята непорочна визия. Без значение дали предпочитате модерен, минималистичен вид или по-традиционен стил, градинските декорации на Eva Solo съответстват на различни вкусове и предпочитания.

Създайте магическа атмосфера на открито с градинските декорации на Eva Solo, където всеки предмет разказва уникална история и добавя различито докосване към вашия външен рай. Разгледайте нашата колекция днес и превърнете вашата градина в шедьовър на дизайн и красота.