Градинско осветление Eva Solo

10 items total
Соларен фенер 30 см, черен, Eva Solo
196 лв
ES571316
Слънчева настолна лампа SUNLIGHT 14 см, Eva Solo ES571337
Външна висяща соларна лампа SUNLIGHT, Eva Solo ES571322
Външен соларен фенер SUNLIGHT BELL, Eva Solo
196 лв
ES571327
Соларен фенер, 43 см, черен,Eva Solo
308 лв
ES571317
Външна соларна лампа SUNLIGHT, Eva Solo
191 лв
ES571338
Градинска лампа SUNLIGHT 37 см, сива, Eva Solo ES571372

Осветете вашия външен рай с омагьосващите решения за градинска подсветка от Eva Solo. Нашата отбрано подбрана колекция от градински светлини е проектирана не само да освети вашия външен простор, но и да добави допир на елегантност и атмосфера, превръщайки вашата градина в магическо убежище.

Градинските светлини на Eva Solo обхващат разнообразие от стилове и дизайни, отговарящи на функционални и естетически нужди. От изчистени и модерни лампи до деликатни светлини на връзки, които създават игрива атмосфера, нашата гама предлага разнообразни решения за подсветка, които отговарят на всеки вкус.

Проектирани със здравина и устойчивост на времето, нашите градински светлини се създават да издържат на елементите, запазвайки своята изумителна визия. Без значение дали организирате интимно събитие или просто се релаксирате в спокойствието на градината си, градинското осветление на Eva Solo създава идеалната обстановка.

Подчертайте красотата на вашия външен простор и удължете неговата употреба и в часовете на вечерта с омагьосващото градинско осветление на Eva Solo. Разгледайте нашата колекция днес и позволете на сиянието на тези светлини да освети вашите градински мечти.