Комплекти ножове WMF

10 items total
Комплект ножове GRAND GOURMET PC, 3 бр., WMF
449 лв –6 %
418 лв
WM1894939992
Комплект ножове KINEO, 2 бр., WMF
Outlet
536 лв –30 %
375 лв
WM1896419992
Комплект ножове за сирена NUOVA, WMF
66 лв
WM1291786040
Комплект ножове KINEO, 3 бр., WMF
251 лв
WM1896249992
Комплект ножове с блок KINEO, 6 бр., WMF
449 лв –8 %
411 лв
WM1882209992
Комплект ножове с блок GRAND GOURMET, 6 бр., WMF WM1882119992

✓ Практични комплекти ножове с първокласно качество
Висококачествена ножарска стомана, остри остриета, ергономични дръжки
По-големи и по-малки комплекти, комплекти с блок
✓ Топ немската марка WMF с дългогодишна традиция

Немската марка WMF е специалист в производството на изключително остри ножове с наистина дълъг експлоатационен живот. Той предлага различни по размер комплекти ножове, в които ще откриете ножове за готвача, ножове за хляб, ножове за месо, ножове за зеленчуци, универсални ножове и много други. Ножовете са от висококачествена ножарска стомана и са идеално остри, с ергономични, удобни дръжки. Те са хигиенични и се почистват лесно. Някои комплекти включват и удобни дървени блокове или блокове от неръждаема стомана, а дори и ножица или точило.

Марката WMF е специализирана в производството на модерни продукти с изключителна функционалност, издръжливост и дизайн. Тя има дългогодишна традиция и се гордее с прецизността, съчетана с най-новите технологии и иновации.

Комплектите ножове на WMF са олицетворение на кулинарното съвършенство, създадени да отговорят на нуждите както на професионалните готвачи, така и на домашните готвачи. Тези комплекти предлагат универсална гама от ножове, които са не само изключително остри, но и красиво изработени, за да подобрят вашето кухненско преживяване.

Нашата колекция от комплекти ножове WMF се отличава с разнообразие от варианти, които да отговарят на вашите специфични изисквания. От базови комплекти, които покриват основни кухненски задачи, до цялостни комплекти, включващи специализирани ножове за различни техники на рязане, ще намерите перфектния комплект, който да повиши кулинарните ви умения.

Една от определящите характеристики на комплектите ножове WMF е изключителното качество на остриетата. Тези ножове са прецизно изработени от висококачествени материали, за да гарантират дълготрайна острота и издръжливост, което ви позволява да постигате прецизни разрези с лекота.

Ергономичните дръжки на ножовете WMF осигуряват удобен и сигурен захват, като спомагат за отличен контрол и намаляват умората на ръцете при продължителна употреба. Независимо дали режете, нарязвате на кубчета или кълцате, тези ножове са проектирани за прецизност и лесна употреба.

Комплектите ножове WMF са не само функционални, но и се отличават с елегантен и модерен дизайн. Те са толкова естетични, колкото и практични, като добавят нотка на изтънченост към кухненския ви интериор.

Поддържането на остротата и качеството на ножовете WMF е лесно. Те са проектирани така, че да се почистват и поддържат лесно, което гарантира, че ще останат в първокласно състояние години наред.

Инвестирайте в комплект ножове WMF още днес и усетете разликата в кулинарните си приключения. Независимо дали приготвяте ежедневни ястия, или се впускате в гурме приключения, тези комплекти ще се превърнат във ваши надеждни спътници в кухнята, като ви помагат да постигате кулинарно съвършенство с всяко парче. Разгледайте нашата колекция сега и открийте качеството и прецизността на комплектите ножове WMF.