Комплекти тенджери WMF

WMF

КОМПЛЕКТИ СЪДОВЕ WMF
Съдове за цял живот

Знаете ли, че купуваме нови автомобили по-често, отколкото нови саксии? А ги използваме предимно толкова често. Така че инвестицията в качествен комплект тенджери наистина си заслужава.

#1
Марката WMF е номер едно сред марките за домакински продукти в Германия.
160 годишна история. Повече от 500 награди за дизайн. 
Докоснете се до истинското занаятчийство

wmfno1

КОМПЛЕКТИ СЪДОВЕ WMF

 

Уникални характеристики на тенджерите WMF

Патентована стомана Cromargan®

Повечето тенджери WMF са изработени от неръждаема стомана 18/10, регистрирана под марката Cromargan®. "Crom" в името означава хром, а останалата част от името "argan" произлиза от латинската дума argentum, която означава сребро. Последното се отнася до елегантно лъскавия вид на съдовете, постигнат благодарение на високия процент никел. Стоманата Cromargan® е изключително здрава, неръждаема и устойчива. Освен това е лесна за почистване и може да се мие в съдомиялна машина.

Дъно TransTherm®

Уникалното дъно TransTherm® има три важни функции. Първо, то спестява енергия по време на готвене, като оптимално разпределя и акумулира топлината. Второ, то позволява използването на съдовете за готвене на всички източници на топлина, включително индукционни. И на трето място, то прави съдовете оптимални за всички видове топлинна обработка - варене, задушаване, пържене, бланширане, а също и за нагряване и печене във фурна, до 250°C (забележка: максималната температура може да варира при използване на капака или дръжката на даден комплект).

Устойчивост

Висококачествените материали и внимателната изработка гарантират максимална издръжливост и дълъг експлоатационен живот. Можете да избирате от комплекти за нормална домашна работа или по професионално ползване.

Изключителна издръжливост

Изключително издръжливи професионални комплекти, които издържат и на най-тежката употреба. Те включват сериите Function 4, Premium One, Gourmet Plus и Compact cuisine.

Кой комплект е подходящ за вас?

Отделните накрайници на WMF се различават по функция и дизайн. Подбрали сме за вас основните характеристики на най-популярните серии:

 

WMF
wmf

WMF Function 4
1 капак, 4 функции

Основната отличителна черта на най-популярния комплект гърнета на Кулина е характерният червен пръстен на капака. Червените силиконови пръстени в стъклените капаци подобряват функционалността на съдовете за готвене. Плъзнете капака в една от 4-те маркирани позиции според нуждите - затворен за готвене на пара с малко количество вода, отворен за пълно готвене и с голям или малък отвор за прецеждане дори на финозърнест ориз.

WMF FUNCTION 4

WMF
wmf

WMF Quality One
Патентована технология Cool+

Този комплект е особено популярен благодарение на заоблената си, приятна за окото форма. В допълнение, технологията Cool+ (разпознаваема по червения кант на дръжките) осигурява високо ниво на комфорт при готвене, тъй като значително намалява предаването на топлина от съда към дръжките.

WMF QUALITY ONE

 

Как клиентите оценяват комплектите тенджери WMF Kulina

WMF Function 4
"Много хубав и функционален комплект. Много сме доволни от него. Той е украшение на нашата кухня. Бяхме най-изненадани от функционалността на капаците."
Ján M.

WMF Quality One
"Съдовете не само изглеждат добре, но и ушите наистина остават студени. Засега отлично."
Zuzana P.

WMF Astoria
"Качествен продукт, елегантен, модерен дизайн, струва си да се закупи."
Oanta I.

 

WMF
wmf

WMF Astoria
Усъвършенствана функционалност

Съдовете за готвене WMF Astoria с полирана повърхност и изтънчени линии съчетават висока функционалност и издръжливост с изтънчен елегантен дизайн.

WMF ASTORIA

WMF
wmf

WMF Compact Cuisine
Спестяване на място

Имате малка кухня и се притеснявате, че дори основните съдове няма да се поберат? Но те ще се поберат и дори не е нужно да правите компромис с качеството! Интелигентният дизайн за пестене на място на серията Compact Cuisine ви позволява да пестите място, като подреждате тенджери с еднакъв диаметър. Това е съчетано с изключителната издръжливост на материала за взискателни операции.

WMF COMPACT CUISINE

WMF
wmf

Тази серия е разработена за спокойно готвене във всяка кухня. Всеки детайл е проектиран така, че да направи готвенето и работата с приборите възможно най-лесни и приятни. Всички тенджери имат кухи дръжки за намаляване на нагряването, удобна вътрешна скала за измерване на течности, широк ръб за наливане, който позволява наливане без капки, и висококачествени и здрави стъклени капаци, които позволяват да виждате вътрешността на тенджерата по всяко време.

WMF COMFORT LINE

 

11 items total
Комплект тенджери FUNCTION 4, 4 бр., WMF
1 059 лв –10 %
953 лв
WM0760046380
Комплект тенджери FUNCTION 4, 5 бр., WMF
1 138 лв –27 %
821 лв
WM760556380
Комплект тенджери COMFORT LINE 5 бр., WMF
550 лв –25 %
408 лв
WM732556040
Комплект тенджери MINI, 5 бр.,WMF
332 лв –15 %
282 лв
WM718556040
Комплект тенджери BELMONT, 5 бр., WMF
700 лв –15 %
595 лв
WM751556040
Комплект тенджери ASTORIA 5 бр., WMF
589 лв –25 %
440 лв
WM780556040

✓ Практични и функционални комплекти тенджери от първокласно качество
✓ Тенджери от неръждаема стомана Cromargan®, основа TransTherm®
✓ Тенджери Fusiontec със специална стоманена сърцевина
✓ Топ немска марка WMF с дългогодишна традиция

Немската марка WMF е специалист в производството на функционални съдове за готвене. Например предлага уникални комплекти тенджери с различни размери, изработени от висококачествена неръждаема стомана Cromargan®, със специална основа TransTherm® за равномерно провеждане и задържане на топлината. Уникални са и комплектите Fusiontec със специална стоманена сърцевина, в която са вложени естествени материали за висока издръжливост.

Марката WMF е специализирана в производството на модерни продукти с изключителна функционалност, издръжливост и дизайн. Тя има дългогодишна традиция и се гордее с прецизността, съчетана с най-новите технологии и иновации.