Кошове за пране Brabantia

18 items total
Кош за пране 60л, с корков капак, черен, Brabantia BRAB120022
Кош за пране 40л, сгъваем, Brabantia
84 лв
BRAB118180
Кош за пране SELECTOR 55л, бял, Brabantia
244 лв
BRAB304903
Кош за пране 60л, с корков капак, бял, Brabantia BRAB104404
Кош за пране, сгъваем, сив, Brabantia
73 лв
BRAB105685
Кош за пране 55л, светлосив, Brabantia
79 лв
BRAB120367
Кош за пране SELECTOR 55л, матова стомана, Brabantia BRAB105029
Кош за пране 60л, матова стомана, Brabantia BRAB105166
Кош за пране 35л, с корков капак, бял, Brabantia BRAB104367
Кош за пране 35л, с корков капак, черен, Brabantia BRAB120008
Резервна чанта за кош за пране 50-60л, Brabantia BRAB102363

Открийте нашата колекция от кошове за пране Brabantia, проектирани да направят вашата рутинна по пране по-ефективна и стилна. Нашите кошове за пране комбинират функционалност, издръжливост и естетика, правейки ги идеално допълнение към всяка пералня или спалня.

Кошовете за пране на Brabantia са изработени от висококачествени материали, които издържат на ежедневна употреба и тежки товари пране. Със здрави дръжки и просторен интериор, тези кошове предлагат достатъчно място за съхранение и пренасяне на дрехите ви. Независимо дали ви е необходим единичен кош за пране за лична употреба или по-голям размер за цялото семейство, нашата колекция предлага опции, отговарящи на вашите нужди.

Иновативните дизайнерски елементи на кошовете за пране на Brabantia повишават удобството по време на прането. Някои от кошовете включват отделни отделения или отделящи се чували, които ви позволяват лесно да сортирате прането си. Вентилационният дизайн насърчава циркулацията на въздуха, предотвратявайки неприятните миризми в дрехите ви. Освен това, кошовете са лесни за почистване, осигурявайки хигиенична среда за вашето пране.

Кошовете за пране на Brabantia не само са изключително функционални, но и добавят допълнителен стил на вашия пространство. С разнообразие от цветове, модели и завършващи обработки, можете да намерите кош за пране, който се хармонизира с интериора на вашия дом. Независимо дали предпочитате семпъл и минималистичен дизайн или живи и впечатляващи модели, нашата колекция предлага опции за всеки естетически вкус.

Инвестирайте в кош за пране на Brabantia и оптимизирайте рутината си по пране. Поддържайте прането си организирано, пренасяйте го лесно и подобрете общия вид на вашата пералня. Разгледайте нашата колекция днес и открийте перфектния кош за пране, който съчетава функционалност и стил. С Brabantia, прането никога не е изглеждало толкова добре.