Кухненски ножове WMF

7 items total
Нож на готвача KINEO 20 cм, WMF
Outlet
124 лв –10 %
111 лв
WM1896156032
Карвинг нож KINEO 20 cм, WMF
109 лв –9 %
99 лв
WM1896196032
Нож на готвача GRAND GOURMET 20 см, WMF
229 лв –10 %
205 лв
WM1880396032
Китайски нож на готвача GRAND GOURMET PC 18,5 cм, WMF WM1880406032
Нож на готвача KINEO 15 см, WMF
119 лв
WM1896166032
Китайски нож на готвача SPITZENKLASSE PLUS 18,5 cм, WMF WM1895506032
Нож на готвача CLASSIC LINE 20 cм, WMF
93 лв –9 %
84 лв
WM1874666030

✓ Практични кухненски ножове с първокласно качество
✓ Висококачествена ножарска стомана 
✓ Изключително остри, ергономични дръжки
✓ Топ немската марка WMF с дългогодишна традиция

Немската марка WMF е специалист в производството на изключително остри ножове с наистина дълъг експлоатационен живот. Например, тя предлага универсални ножове за готвачи, без които никой домашен готвач или професионалист не може да мине. Ножовете от висококачествена ножарска стомана са перфектно остри и с ергономични, удобни дръжки. Те са хигиенични и се почистват лесно.

Марката WMF е специализирана в производството на модерни продукти с изключителна функционалност, издръжливост и дизайн. Тя има дългогодишна традиция и се гордее с прецизността, съчетана с най-новите технологии и иновации.

Кулинарните ножове на WMF са основен инструмент за всеки готвач, независимо дали е професионалист, или домашен готвач. Тези ножове са проектирани да осигуряват прецизност и надеждност в кухнята, като правят кулинарните ви задачи по-приятни и ефективни.

Нашата колекция от кухненски ножове WMF предлага голямо разнообразие от варианти, които да отговарят на вашите специфични нужди. От универсалните ножове за готвачи до специализираните ножове за рязане - ще намерите идеалното острие за всяка задача за рязане.

Една от основните характеристики, които отличават кухненските ножове WMF, е тяхната изключителна острота. Тези ножове са изработени с прецизност и от висококачествени материали, за да останат остри и издръжливи, което прави всяко рязане лесно.

Ергономичните дръжки на кухненските ножове WMF осигуряват удобен и сигурен захват, което ви позволява да работите с прецизност и контрол. Независимо дали режете, нарязвате на кубчета или кълцате, тези ножове са проектирани за лесна употреба.

Ножовете за готвене на WMF са не само практични, но и стилни. Техният елегантен и модерен дизайн добавя нотка на изтънченост в кухнята ви, което ги прави красиво допълнение към вашите кулинарни инструменти.

Поддържането на остротата и качеството на кухненските ножове WMF е лесно. Те са проектирани така, че да се почистват и поддържат лесно, което гарантира, че ще останат в първокласно състояние години наред.

Инвестирайте в кухненски ножове WMF още днес и усетете разликата в кулинарните си начинания. Независимо дали приготвяте обикновено семейно ястие или гурме пиршество, тези ножове ще се превърнат във ваши надеждни спътници в кухнята, превръщайки всяко готвене в удоволствие. Разгледайте нашата колекция сега и издигнете играта си в готвенето на съвсем ново ниво.