Настолен миксер HEAVY DUTY 4,8л, кралско черно, KitchenAid

Code: KA5KPM5EOB
Sticker
Brand: KitchenAid
1 790 лв
На склад (1 бр.)

Легендарен изцяло метален кухненски робот с безкомпромисно качество, предназначен изключително за търговска употреба. Устройството е изключително свръхразмерно. Двигателят има висока мощност, каквато се използва в действителност - благодарение на това той може практически да не прегрее. Благодарение на по-голямото си тегло той дори не вибрира. Той е изработен от изключително издръжлив метал, което го поставя на километри пред пластмасовите му конкуренти. Това са кухненски роботи, които са се доказали през поколенията. Това е роботът, който купувате за цял живот!

Заслужава да се спомене уникалното планетарно движение на неговите аксесоари, което не пропуска нито един сантиметър от повърхността, така че не се налага да използвате шпатула, за да избършете крема от страните. Той може да обработва безпроблемно дори малки количества съставки. Не на последно място, нейният емблематичен ретро дизайн ще освети всяка кухня. Всеки веднага ще разбере, че пред него стои легенда сред роботите.

KitchenAid_banner_CZ

Detailed information

Product detailed description

CZ_domyckycastecne

ОПИСАНИЕ

22226Тежкият кухненски робот 5KPM5 от KitchenAid е предназначен изключително за търговска употреба. Работната купа се повдига с помощта на голям лост отстрани на робота. Нейната 325W мощност ще задоволи и най-взискателните сладкари. Той има 10 предавки. На дъното на робота има нехлъзгаща се гумена подложка , която осигурява стабилност и безопасна работа. Роботът е доста тежък, което обаче е добре, защото не вибрира, както може би знаете от евтините кухненски роботи.

Роботът Heavy Duty използва планетарна система за движение - това означава, че той се движи от центъра на купата до ръба на купата (така че може да достигне места, които иначе не би могъл), така че съставките се смесват бързо, равномерно и старателно. С нея лесно можете да замесвате тесто с мая за хляб, хлебни изделия, сладкиши, да разбивате сметана, белтъци, кремове и дори да приготвяте макарони. Роботът омесва приблизително 2,25 кг тесто (1,2 кг брашно) наведнъж. В голямата купа от неръждаема стомана можете да разбивате дори малки количества съставки - така че не е необходимо да повдигате купата.

Хранителните процесори на Artisan са доказани от поколения доволни клиенти. Това не е точно евтина работа, но американците ( KitchenAid идва от САЩ) знаят, че ги купуват за цял живот. Ето защо те са и чест подарък за сватби и годишнини. Сигурна съм, че сте виждали някои от тях в различни кулинарни или сладкарски предавания или при кулинарните блогъри. В едно село в САЩ дори откриха дама, която използва предвоенен модел Artisan за 100-годишнината на KitchenAid .

Роботът има ретро вид с висококачествени хромирани части и благодарение на заоблените ръбове се почиства лесно с мека кърпа.

В пакета е включен:

Купа от неръждаема стомана K5ASBP с обем 4,8 л - изработена е от матирана неръждаема стомана, която не абсорбира миризми и следователно е 100% хигиенична. Тя осигурява достатъчно място за разбиване, смесване и месене на тесто или кремове.

slehaci-metla-k45wwa

Бъркалка K5AWW - изработена е от комбинация от неръждаема стомана и лят алуминий и е предназначена за разбиване на сметана, кремове, бисквитени и други теста, майонеза или гладки сосове. Не може да се мие в съдомиялна машина.

hnetaci-hak-k45dh

Кука за месене K5ADH - изработена е от метал, покрит с незалепващ найлон, така че тестото няма да залепне за бъркалката, докато работите. Тя е идеален помощник, особено когато месите тесто с мая за хляб, коледни или дори домашни пици. Тя може да обработва до 1,2 кг универсално брашно или 1 кг пшенично брашно ( около 2,25 кг тесто)едновременно. Може да се мие в съдомиялна машина.

plochy slehac kitchenaid

Плоска бъркалка K5AB - изработена е от метал, покрит с незалепващ найлон, така че тестото няма да залепне за бъркалката, когато работите. Можете да го използвате за приготвяне на плодови пълнежи, леки теста, каши, пасти за мазане или за разбиване на тесто. Може да се мие в съдомиялна машина.

ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ

plus

Качество на изработката , което няма аналог в бранша.

Той е изработен от изключително издръжлив метал, което го поставя на километри пред пластмасовите му конкуренти.

Роботът е стабилен и не вибрира поради голямото си тегло.

Благодарение на отвора в предната част можете да прикрепите към него различни аксесоари .

Неподвластният на времето дизайн ще разнообрази кухнята ви и ще впечатли приятелите ви.

Равномерно и цялостно смесване благодарение на планетарното движение и високата производителност - няма място, което да не е смесено.

Задвижването е чрез директно задвижване, а не чрез ремък.

Изработен е с безшумна работа - почти не се чува при работа.

Той замесва тесто с мая, разбива сметана, белтъци, кремове и тесто за макарони.

Това ще ви спести много време и енергия.

Включени са много полезни аксесоари.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Размери на продукта (дл. х ш. х в.): 41,1 x 24,6 x 33,8 см

Размери на опаковката (дл. х ш. х в.): 49 x 30,5 x 39 cm

Капацитет на купата: 4,83 л (максималната вместимост е 1,2 кг брашно)

Тегло на продукта: 12,3 кг

Тегло на опаковката: 13 кг

Консумация на енергия: 325 W (не отразява мощността на двигателя)

Тип на двигателя: ac (променлив ток)

Скорост: 58 - 220 об/мин.

Тип управление на скоростта: хибридна електроника

Брой скорости: 10

Напрежение: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz

Дължина на кабела: 1.22 m

Цвят: кралско черно

Материал: неръждаема стомана (структура + купа), цинкова отливка (двигател), гума (противоплъзгаща подложка)

Аксесоари: купа от неръждаема стомана 4,83 л, кука за месене, плоска бъркалка, метла и щит за изливане

Гаранция: Този модел се покрива само от 1 година гаранция, тъй като е предназначен само за търговска употреба.

ПРАКТИЧНИ СЪВЕТИ

Може да се мие в съдомиялна машина: да, но само аксесоарите и купата, а не самата машина !

KitchenAid_banner_CZ

Additional parameters

Category: Кухненски роботи
Weight: 13.4 kg
Цвят: Черен
Вид / Тип: Кухненски робот
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B

KULINA | KitchenAid Stand Mixer

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: