Сладкарски пособия De Buyer

27 items total
Шпатула за лед FKOFFICIUM 20 cм, de Buyer
74 лв –32 %
50 лв
DB423120
Шпатула за печене 24 см, de Buyer
18 лв –22 %
14 лв
DB489124N
Кухненска шпатула FKOFFICIUM, de Buyer
71 лв –29 %
50 лв
DB423600
Гребло за торта B BOIS, de Buyer
53 лв
DB270108
Шпатула за лед FKOFFICIUM 8 cм, de Buyer
53 лв –22 %
41 лв
DB423108
Шпатула за лед FKOFFICIUM 20 cм, de Buyer
73 лв –32 %
49 лв
DB423020
Up
More products

✓ Богат избор от първокласни сладкарски пособия de Buyer
✓ Форми за печене от неръждаема стомана
Силиконови подложки, сладкарски шпатули
✓ Френската марка de Buyer – кухненски принадлежности за домашни и професионални сладкари

Първокласната френска марка de Buyer предлага широк асортимент от сладкарски пособия. Те включват шестоъгълни или правоъгълни форми за печене. Формата може лесно да се отвори, за да се извади изпеченото тесто без проблеми. Стените на формите от неръждаема стомана са перфорирани, за да се гарантира, че тестото ще се изпича идеално. Асортимента включва също така силиконови подложки, класически шпатули с различна дължина и извити шпатули с оформени накрайници.

Френската марка de Buyer произвежда висококачествени кухненски съдове и пособия. При проектирането и производството им се набляга не само на традициите, но и на иновациите и модерните материали. Производството се извършва частично ръчно, а продуктите се изнасят в повече от 95 страни по света. Асортиментът ѝ включва богат избор от практични и дизайнерски кухненски продукти, както за домашна, така и за професионална употреба.

Ако търсите висококачествени сладкарски пособия, които ще ви помогнат да подобрите уменията си в готвенето, не е нужно да търсите повече! В нашата обширна колекция от сладкарски продукти на марката De Buyer ще намерите всичко необходимо. De Buyer се фокусира върху качеството, майсторството и иновациите, предлагайки широк избор от инструменти и аксесоари, които ще ви позволят да създавате лесно превъзходни сладкиши.

Открийте изкуството на сладкарството с помощта на нашите форми за печене, шпатули и други инструменти от марката De Buyer. Нашите форми за печене са внимателно изработени, за да осигурят точни форми и изискани детайли на вашите творения. Без значение дали печете торти, кексчета, шоколад или други сладки изкушения, нашите форми гарантират равномерно печене и лесно изваждане, което ви позволява да постигнете професионални резултати всеки път.

Завършете вашата колекция от висококачествени сладкарски пособия с избора на аксесоари и инструменти от De Buyer. От шпатули до пайети и други инструменти - нашата колекция ще ви предостави всичко, от което се нуждаете, за да декорирате и украсите вашия сладкиш. С ергономичен дизайн и здрави материали, нашите инструменти ще ви осигурят комфорт и издръжливост дори при продължителна употреба.

В De Buyer разбираме, че висококачествените инструменти са ключът към превъзходни сладкиши. Затова предлагаме избор от най-високо качество сладкарски пособия, които ще ви помогнат да постигнете перфектни резултати. С De Buyer можете да бъдете сигурни, че всеки елемент от вашите сладкиши ще бъде с най-високото качество.

Подобрете своите сладкарски умения с отличните инструменти и аксесоари от De Buyer. Открийте нашата колекция днес и разкрийте творческия си потенциал в света на сладкарството. С De Buyer можете да превърнете готвенето в истинско удоволствие и да създадете сладкиши, които ще зачароват вашето семейство, приятели или клиенти.