Тенджери De Buyer

19 items total
Тенджера INOCUIVRE 24 см, мед, de Buyer
1 621 лв –40 %
957 лв
DB644724
Тенджера INOCUIVRE 16 см, мед, de Buyer
861 лв –32 %
583 лв
DB646616
Тенджера AFFINITY 28 cм, с капак, de Buyer
811 лв –30 %
562 лв
DB374228
Тенджера AFFINITY 24 см, с капак, de Buyer
702 лв –30 %
491 лв
DB374224

✓ Богат избор от първокласни тенджери de Buyer
Прочутите професионални медни тенджери Inocuivre
✓ Полирани тенджери от неръждаема стомана със стъклени капаци
✓ Френската марка de Buyer - кухненски съдове за домашни и професионални кухни

Първокласната френска марка de Buyer предлага богат асортимент от тенджери. Ще намерите както класически качествени тенджери, изработени от полирана неръждаема стомана, така и медни тенджери Inocuivre, известни сред професионалистите. Медта е не само елегантна, но и отлично провежда топлина.

Френската марка de Buyer произвежда висококачествени кухненски съдове и пособия. При проектирането и производството им се набляга не само на традициите, но и на иновациите и модерните материали. Производството се извършва частично ръчно, а продуктите се изнасят в повече от 95 страни по света. Асортиментът ѝ включва богат избор от практични и дизайнерски кухненски продукти, както за домашна, така и за професионална употреба.

Добре дошли в широката ни колекция от тенджери от марката de Buyer! Предлагаме разнообразие от висококачествени тенджери, идеални за готвене на различни ястия. Независимо дали сте професионален готвач или готвите вкъщи, нашите тенджери de Buyer са създадени, за да предоставят отлична производителност и издръжливост.

Тенджерите ни de Buyer се произвеждат от премиум материали като неръждаема стомана, мед и антипригарни покрития, което осигурява отлична топлопроводимост и равномерно разпределение на топлината за точно готвене. Здравата им конструкция и ергономичните дръжки предоставят удобен захват и лесно управление в кухнята.

Изберете от широката гама тенджери de Buyer, включително тенджери за сосове, тенджери за супи, казани и много други. Независимо дали готвите вкусни сосове, варите паста или приготвяте ситен гуляш, нашите тенджери са проектирани да отговарят на всички вашите кулинарни изисквания. Техният универсален дизайн и различните размери ги правят подходящи за различни видове котлони, включително газови, електрически и индукционни.

Освен отличната готварска производителност, тенджерите ни de Buyer са лесни за почистване благодарение на антипригарните им покрития и могат да се мият в съдомиялна машина. Това означава, че ще имате лесен опит с готвене и почистване, като имате повече време да се насладите на вкусните ястия.

Открийте нашата колекция от тенджери de Buyer и повдигнете кулинарното си изживяване на ново ниво. Независимо дали сте гурме фен или професионален готвач, нашите тенджери ще ви помогнат да постигнете кулинарното съвършенство с всяко ястие, което приготвяте. Инвестирайте в качество и производителност с тенджерите на de Buyer и се насладете на радостта от готвене, както никога досега.

Поръчайте сега и открийте света на тенджерите на de Buyer, където изключителното качество среща изящната готварска производителност.