Тенджери Eva Solo

26 items total
Тенджера NORDIC KITCHEN 24 см, 4,5л, Eva Solo
314 лв –7 %
290 лв
ES280245
Съд за готвене 32 см, чугун, Eva Solo
393 лв –7 %
363 лв
ES216440
Тенджера MULTI 6,5л, 24 см, Eva Solo
334 лв –7 %
308 лв
ES246370
Тенджера WHITE LINE 24 см, 7л, бяла, Eva Solo
255 лв –7 %
236 лв
ES256670
Тенджера NORDIC KITCHEN 20 см, 3л, Eva Solo
294 лв –19 %
238 лв
ES280230
Up
More products

✓ Уникалните тенджери на Eva Solo
✓ Уникални керамични тенджери White Line
Nordic Kitchen тенджери с незалепващо покритие, тенджери от неръждаема стомана
✓ Датската марка Eva Solo – стилни и иновативни решения не само за вашата кухня или интериор

В офертата на първокласната датска марка Eva Solo ще откриете голям брой практични и стилни тенджери. Сред тях със сигурност се откроява серията керамични съдове White Line, която наистина ще се откроява в кухнята ви. Но можете да изберете и висококачествени тенджери с незалепващо покритие от колекцията на Nordic Kitchen или тенджери от неръждаема стомана с керамична вътрешна повърхност.

Датската марка Eva Solo е един от най-известните производители на съдове за хранене и различни аксесоари за интериора и екстериора в скандинавски стил. Тя се характеризира не само с изчистените си линии, но и с иновативните си идеи. Марката се гордее със семпъл, но стилен дизайн. По време на съществуването си е спечелила много престижни награди

Добре дошли в света на тенджери Eva Solo! Подобрете своето кулинарно изживяване с нашата премиум колекция от висококачествени и стилни тенджери. Проектирани с функционалност и естетика в ума, тези тенджери са задължителни за всеки страстен кулинарен майстор или професионален готвач.

Изработени с прецизност и с използване на материали от високо качество, тенджерите Eva Solo гарантират равномерно разпределение на топлината за перфектни резултати при готвене всяка отделна път. Независимо дали варите супа на слаб огън, варите пастата или създавате вкусни гювечи, нашите тенджери осигуряват отлична производителност и здравина.

Наслаждавайте се на удобството на ергономичните дръжки и сигурните капаци, които задържат вкусовете и хранителните вещества, предотвратявайки протичането и разливането. Лесният за употреба дизайн прави тези тенджери подходящи за всички видове котлони, включително индукционни, газови, електрически и керамични.

Но тенджерите ни не се отличават само с производителност; те добавят и допълнителен шик във вашата кухня. Техният модерен и минималистичен дизайн перфектно се вписва във всяко кухненско обзавеждане, правейки ги атрактивно централно украшение на печката или кухненския плот.

В Eva Solo отдаваме значение на вашето кулинарно изживяване и безопасност. Затова нашите тенджери са без вредни химикали като PFOA и PTFE, гарантирайки, че вашата храна остава здравословна и непоразена.

Открийте радостта от готвене с тенджерите Eva Solo и повишете вашите кулинарни творения на нови висоти. Разгледайте нашата разнообразна гама от размери и стилове, за да намерите перфектното съчетание за вашите нужди на кухнята. Подобрете уменията си за готвене с Eva Solo днес!