Тенджери WOLL

8 items total
Тенджера DIAMOND LITE PRO 24 см, титан, WOLL
218 лв
WL124DLPI
Тенджера DIAMOND LITE PRO 20 см, индукция, WOLL
188 лв
WL120DLPI
Тенджера DIAMOND LITE 20 см, титан, WOLL
196 лв –6 %
184 лв
WL120DPI
Тенджера TITANIUM NOWO 28 cм, WOLL
207 лв
WL128N
Тенджера TITANIUM NOWO 24 см, титан, WOLL
171 лв
WL124N
Тенджера DIAMOND LITE PRO 20 см, титан, WOLL
166 лв
WL120DLP

Нашата колекция от тенджери WOLL е основен кухненски продукт, от който се нуждае всеки домашен готвач. Изработени с прецизност и издръжливост, тези тенджери са задължителна част от кулинарните ви приключения.

Когато става въпрос за готвене, правилните инструменти са от значение. Гърнетата WOLL са проектирани така, че да осигуряват равномерно разпределение на топлината, което гарантира, че ястията ви ще бъдат приготвени до съвършенство всеки път. Независимо дали приготвяте пикантна яхния или варите паста, можете да се доверите на съдовете WOLL за постигане на постоянни резултати.

Една от отличителните характеристики на тенджерите WOLL е незалепващата им повърхност. Това не само улеснява готвенето, но и прави почистването лесно. Кажете сбогом на търкането и накисването на тигани; с тенджерите WOLL ще прекарвате по-малко време в кухнята и повече време ще се наслаждавате на ястията си.

Съдовете WOLL са съвместими с различни котлони, включително газови, електрически и индукционни, което ги прави универсални за всяка кухня. Не е нужно да се притеснявате дали тези тенджери ще работят с вашия котлон - те са проектирани така, че да се впишат безпроблемно в рутинното ви готвене.

Друга отличителна черта на тенджерите WOLL е тяхната дълготрайност. Тези тенджери са създадени, за да издържат на изпитанието на времето, дори при честа употреба. Инвестирайте в тенджера WOLL и ще имате кухненски спътник, който ще ви служи добре години наред.

С широката гама от размери и стилове, които предлагаме, в нашата колекция от тенджери WOLL има за всекиго по нещо. От малки тенджери до големи тенджери - ще намерите идеалната тенджера, която да отговаря на нуждите ви за готвене. Независимо дали готвите за семейна вечеря, или експериментирате с нови рецепти, гърнетата WOLL ви осигуряват всичко необходимо.

Обновете кухнята си с тенджери WOLL още днес и повишете нивото си на готвене. Със своето качество, гъвкавост и издръжливост тези тенджери са тайната съставка за създаване на апетитни ястия, които ще се харесат на семейството и приятелите ви.