Тигани за соте De Buyer

11 items total
Дълбок тиган соте AFFINITY 20 cм, de Buyer
412 лв –30 %
287 лв
DB373020

✓ Голям избор от първокласни дълбоки тигани за соте от de Buyer
Прочутите професионални медни тигани Inocuivre
✓ Тигани от неръждаема стомана, тигани от лят алуминий
✓ Френската марка de Buyer - кухненски съдове за домашни и професионални кухни

Първокласната френска марка de Buyer предлага широк асортимент от дълбоки тигани за соте. Тук ще намерите както класически, качествени тигани изработени от полирана неръждаема стомана, така и медни тигани Inocuivre, известни сред професионалистите. Медта е не само елегантна, но и отлично провежда топлината. Не трябва да забравяме и тиганите с незалепващо покритие, изработени от лят алуминий с подвижни дръжки.

Френската марка de Buyer произвежда висококачествени кухненски съдове и пособия. При проектирането и производството им се набляга не само на традициите, но и на иновациите и модерните материали. Производството се извършва частично ръчно, а продуктите се изнасят в повече от 95 страни по света. Асортиментът ѝ включва богат избор от практични и дизайнерски кухненски продукти, както за домашна, така и за професионална употреба.

Добре дошли в категорията tигани за соте de Buyer! Ако търсите висококачествени тигани за соте, сте на правилното място. Нашите тигани за соте предлагат отлични кулинарни изживявания във вашата кухня и ви позволяват да приготвяте вкусни ястия във всякакви условия.

Благодарение на висококачествените материали, осигуряваме равномерно разпределение на топлината, което гарантира равномерно готвене и последователни резултати. Повърхността с антипригарно покритие позволява лесно издигане на храните и лесно почистване, а здравата конструкция осигурява издръжливост и дълъг живот на употребата.

Без значение дали сте професионален готвач или любител, в нашия широк асортимент от продукти всеки ще открие подходяща тиган за соте за себе си. Нашите по-малки тигани са идеални за бързо и лесно приготвяне на ястия, докато по-големите опции са перфектни за семейни вечери. Предлагаме различни размери и стилове тигани, за да отговорим на всички кулинарни нужди.

Ергономичната дръжка осигурява удобен захват и лесна употреба, така че можете напълно да контролирате предпочитаните съставки по време на приготвянето на любимите си ястия в тиган за соте. Тиганите ни за соте са съвместими с различни видове котлони, така че можете да ги използвате на газови, електрически и индукционни плочи.

Тиганите ни за соте не само предлагат отлични кулинарни възможности, но и добавят елегантност на вашата кухня. Техният елегантен дизайн и висококачествено изпълнение определено ще впечатлят гостите и ще подобрят вашето кулинарно изживяване.

Изберете тиган за соте de Buyer и повишете своите готварски умения на ново ниво. Открийте нашата колекция сега и намерете идеалния тиган за соте, който ще стане неизменна част от вашата кухня. Гответе професионално и пригответе вкусни ястия, които ще очароват сетивата и ще удовлетворят всички около масата.