Удобна опаковка 6+2 бр безплатни чаши Cabernet, Merlot O-Riedel

Code: RD541480
Brand: Riedel
138 лв –8 %
Удобна опаковка 6+2 бр безплатни чаши Cabernet, Merlot O-Riedel
138 лв –8 % 127 лв
На склад (2 бр.)

Безплатната чаша Cabernet, Merlot O- Riedel 6+2 е специална опаковка с отстъпка от тези много популярни чаши за вино. Спестете 25% от първоначалната цена!

Detailed information

Product detailed description

Безплатната чаша Cabernet, Merlot O- Riedel 6+2 е специална опаковка с отстъпка от тези много популярни чаши за вино. Спестете 25% от първоначалната цена!

Maximilian Riedel (11-о поколение) представя първата си серия чаши от серията "О". Познавачите на продуктите Riedel ще се изненадат да открият, че на чашите от тази нова серия им липсва нещо - те нямат стъбло и основа.

И така, какво е "О"? O-Riedel е нова, иновативна чаша за вино. Казано накратко: "О" е идеалната чаша за всеки ден, за всяка напитка и за всеки повод. Тя е забавна, приляга добре в ръката, изглежда модерна и практична!

Формите на чашите са идентични с онези, доказали се безброй пъти в серията Riedel Vinum. Със серията "O" Максимилиан Ридел създава нещо напълно ново, без да губи "корените" си: "Удоволствието от виното очевидно е на първо място в списъка с чаши Riedel, но особеното при тази серия е, че тя е съвсем подходяща и за всички останали напитки."

Преди 30 години Клаус Ридел (9-о поколение) преобръща света на чашите, като поставя функционалността на стъклото над неговия дизайн. Според внука му Максимилиан Ридел (11-о поколение) сега е моментът да се предложи продукт за ежедневна употреба. Чаша, която може да се използва без ограничения. Тя се побира във всяка съдомиялна машина, минибар или миниатюрна кухня и дори в кошницата за пикник. Край на счупените рекорди!

"О" не може и не иска да замени съществуващата серия чаши Riedel. По-скоро "О" е успешен аксесоар за всеки, който харесва красив, неусложнен и функционален дизайн!

"O" се предлага за: Cabernet Merlot, Pinot / Nebbiolo, Syrah / Shiraz, Chardonnay, Viognier / Chardonnay, Riesling / Sauvignon.

Чаша Каберне, Мерло 6+2 бр. безплатно O- Riedel препоръчва се за:

  • Бордо, Каберне Фран, Каберне Совиньон, Domina
  • Fransac, Graves rouge, Listrac, Margaux, Médoc, Merlot
  • Moulis, Pauillac, Pomerol, Ribera di Takave, Rioja
  • Св. Emilion, St. Естефе, Св. Julien, Zweigeltrebe

Additional parameters

Category: Чаши за вино
Weight: 2 kg
Материал: Стъкло
Бройки в комплекта: 8 бр.
Вид / Тип: Комплект стъклени чаши
Серия: Riedel O
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: