Универсални тигани WMF

24 items total
Дълбок тиган соте PROFIRESIST 28 cм, WMF
280 лв –15 %
238 лв
WM1756486411
Мини тиган за пържене MINI 18 см, WMF
73 лв –15 %
62 лв
WM0718806041
Дълбок тиган соте PERMADUR PREMIUM 28 см, WMF
235 лв –28 %
169 лв
WM0576484291
Универсален тиган Profi WMF 20 cм, WMF
137 лв –25 %
102 лв
WM790306991

Висококачествени, универсални, практични тигани 
✓ Различни видове тигани от неръждаема стомана и алуминий
✓ Висококачествени и трайни незалепващи повърхности
✓ Топ немската марка WMF с дългогодишна традиция

Немската премиум марка WMF е специалист в производството на функционални съдове за готвене. Той предлага например уникални, универсални тигани, изработени от различни материали, като неръждаема стомана или алуминий. Тиганите имат много издръжливи незалепващи повърхности, които ви позволяват да готвите здравословно с минимално количество мазнина.

Марката WMF е специализирана в производството на модерни продукти с изключителна функционалност, издръжливост и дизайн. Тя има дългогодишна традиция и се гордее с прецизността, съчетана с най-новите технологии и иновации.

Универсалните тигани на WMF са универсални съдове за готвене, предназначени да направят приключенията ви в кухнята по-лесни и по-приятни. Тези висококачествени тигани предлагат широк спектър от възможности за готвене и са задължително допълнение към всяка кухня.

Нашата колекция от универсални тигани WMF предлага разнообразни възможности, които да отговарят на специфичните ви нужди за готвене. От тигани за пържене и соте до тигани за грил и уок - ще намерите идеалния тиган, който да подобри кулинарните ви умения.

Една от отличителните характеристики на универсалните тигани WMF е изключителното разпределение на топлината. Тези тигани са изработени от висококачествени материали, за да осигурят равномерно готвене и да предотвратят появата на горещи точки, което ви позволява да постигате перфектни резултати всеки път, когато готвите.

Ергономичните дръжки на универсалните тигани WMF осигуряват удобен захват и улесняват маневрирането с тиганите в кухнята. Независимо дали запържвате, сотирате или пържите, тези тигани са проектирани за лесна употреба.

Универсалните тигани на WMF са не само практични, но и с елегантен и модерен дизайн, който придава елегантност на кухнята ви. Те са колкото красиви, толкова и функционални, което ги прави ценно допълнение към колекцията ви от съдове за готвене.

Почистването и поддръжката на универсалните тигани WMF са лесни. Те са проектирани така, че да се почистват лесно, което гарантира, че можете да прекарвате повече време, наслаждавайки се на ястията си, и по-малко време в задължения след готвене.

Инвестирайте в универсални тигани WMF още днес и усетете разликата в готвенето си. Независимо дали приготвяте бърза вечеря през седмицата, или експериментирате с гурме рецепти, тези тигани ще се превърнат във ваши надеждни спътници в кухнята, като ви помагат да постигате изключителни кулинарни резултати с лекота. Разгледайте нашата колекция сега и открийте качеството и гъвкавостта на универсалните тигани WMF.