УОК тиган Tefal

5 items total
Уок SIMPLE COOK B5561953 28 cм, Tefal
46 лв –21 %
36 лв
TEFB5561953
Уок INGENIO UNLIMITED L7637732 26 cм, Tefal
77 лв –20 %
61 лв
TEFL7637732
Уок NATURAL FORCE G2661972 26 cм, Tefal
82 лв –20 %
65 лв
TEFG2661972
Уок ULTIMATE G2681972 28 см, Tefal
90 лв –24 %
Уок ULTIMATE G2681972 28 см, Tefal
На склад (20 бр.)
68 лв
TEFG2681972

Повишете нивото на пържене и азиатска кухня с тиганите Tefal WOK, в които иновацията среща кулинарното съвършенство. Тези универсални кухненски принадлежности са създадени, за да опростят готварските ви задачи, като ви позволяват да създавате ароматни ястия с прецизност и лекота.

Tefal, надеждно име в областта на кухненските съдове, разширява своя опит и в тиганите WOK. Тези тигани са нещо повече от кухненски съдове; те са основни инструменти, които ви помагат да постигнете перфектното пържене и други ястия, вдъхновени от азиатската кухня.

Ефективността и прецизността са в основата на тиганите WOK на Tefal. Изработени от висококачествени материали, тези тигани разпределят топлината равномерно, като осигуряват равномерно готвене и ви позволяват да постигнете характерния за тигана wok hei или дъх на тигана, който придава опушен вкус на ястията ви.

Безопасността е основен приоритет и тиганите WOK на Tefal са оборудвани с различни функции за безопасност. От термоустойчиви дръжки до сигурно прилепващи капаци, можете да пържите с увереност, знаейки, че безопасността винаги е взета предвид.

Персонализирането е от ключово значение за постигане на перфектна текстура и вкус на азиатската ви кухня, а тиганите Tefal WOK предлагат различни размери и стилове, за да отговорят на различните нужди при готвене. Независимо дали пържите зеленчуци, разбърквате юфка или приготвяте обилно къри, тези тигани осигуряват необходимата гъвкавост.

Почистването след кулинарните ви приключения е безпроблемно благодарение на незалепващите покрития и лесните за почистване материали в много от тиганите Tefal WOK. Кажете сбогом на залепналата храна и се насладете на повече време, за да се насладите на вкусните си творения.

Tefal предлага широка гама от тигани WOK, които отговарят на различните стилове и предпочитания за готвене. Независимо дали сте почитатели на класическите китайски пържени ястия или обичате да експериментирате с ястия тип "фюжън", Tefal има идеалния WOK тиган за вас.

Тиганите WOK на Tefal са нещо повече от кухненски съдове; те са основни спътници за вашето кулинарно пътешествие в света на азиатската кухня. Разгледайте нашата селекция днес и изпитайте перфектната комбинация от удобство и прецизност в приключенията си с пържене.