3 items total
Уок PROFIRESIST 28 cм, WMF
399 лв –20 %
Уок PROFIRESIST 28 cм, WMF
На склад (7 бр.)
316 лв
WM1756536411

✓ Стоманени тигани от френската марка de Buyer
100% естествен материал с покритие на основата на пчелен восък
Екологични и рециклируеми
Отлична топлопроводимост и устойчивост на високи температури

Стоманените тигани на френската марка de Buyer се отличават с висока издръжливост и функционалност. Тиганите са с незалепваща повърхност на основата на пчелен восък - те не съдържат добавени химикали, PFOA или PTFE.

Стоманата има изключителна топлопроводимост и е устойчива на високи температури. Тиганите са здрави и имат дълъг експлоатационен живот.

Железните тигани, често наричани тигани от чугун или ковано желязо, са трайна класика в света на готварските съдове. Обичани както от готвачи, така и от домашни готвачи, железните тигани са заслужили своето място в кухнята по много причини.

Една от най-забележителните характеристики на железните тигани е изключителното им запазване на топлината. Тези тигани са ненадминати по отношение на задържането и равномерното разпределение на топлината. След като бъдат предварително нагряти, те поддържат постоянна температура, което гарантира, че храната ви се готви постоянно и се запържва перфектно. Независимо дали запържвате, пържите или печете, железните тигани осигуряват надеждни резултати.

Универсалността е друга ключова характеристика на железните тигани. Те са съвместими с широк спектър от повърхности за готвене, включително котлони, фурни, скари и дори открит огън. Тази приспособимост ги прави предпочитани за къмпинг пътувания и готварски приключения на открито.

Железните тигани се ценят заради естествените си незалепващи свойства. С течение на времето, при правилно подправяне и грижи, железните тигани придобиват гладка незалепваща повърхност, която може да се конкурира с търговските незалепващи съдове, без да се налага да ползвате вредни покрития.

Дълготрайността е отличителна черта на железните тигани. Те са създадени, за да издържат поколения наред при правилна поддръжка. Много готвачи ценят идеята да предадат железните си тигани като семейна реликва, създавайки връзка между поколенията.

Поддръжката е сравнително лесна. Редовното подправяне с малко олио и топлина помага за поддържане на незалепващата повърхност и предотвратява появата на ръжда, осигурявайки дълъг живот на вашите железни тигани.

В заключение, железните тигани, независимо дали са от чугун или ковано желязо, предлагат вечна комбинация от изключително запазване на топлината, гъвкавост, естествени незалепващи свойства, издръжливост и лесна поддръжка. Независимо дали сте опитен готвач или начинаещ, тези тигани със сигурност ще подобрят кулинарните ви начинания и ще останат ценна част от кухнята ви за години напред.