Седалка за стойка за дърва REMUNDI, дърво, Remundi

Code: RMDI800992
Brand: Remundi
125 лв
На склад (3 бр.)

Ако обичате да печете на скара, имайте предвид, че можете да го правите по-добре, по-ефективно и със стил! Тази практична и елегантна дървена седалка може да бъде поставена върху една от кутиите за дървени трупи Remundi. За нула време получавате практично място за сядане, дървена конструкция и дизайнерско допълнение към градината си в едно.

Detailed information

Product detailed description

Ако обичате да печете на скара, знайте, че можете да го правите по-добре, по-ефективно и със стил! Тази практична и елегантна дървена седалка може да бъде поставена върху една от кутиите за дървени трупи Remundi. За нула време получавате практично място за сядане, дървена конструкция и дизайнерско допълнение към градината си в едно.

Концепцията за грил и огнище в едно на германската марка Remundi представя нови преживявания за всички любители на барбекюто на открито или на релаксацията край открит огън. Откритият огън и стилният дизайн на скарата Remundi ще бъдат не само източник на топлина и приятна атмосфера, но и доминиращ елемент в градината ви, който винаги ще ви кара да се чувствате чудесно.

Дължина: 38,5 cm
Широчина: 45 cm
Височина: 6,5 cm
Код на производителя: 800992

Additional parameters

Category: Външни стелажи за дърва
Weight: 3.5 kg
Вид / Тип: Аксесоари за скара
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: