Градински възглавнички

1 items total

Градински възглавници - добавете комфорт и стил към външното си пространство

Каква е разликата между възглавници за вътрешно и външно приложение?

Възглавниците за вътрешно и външно ползване са предназначени за различни цели и са изработени от материали, подходящи за съответната среда. Ето някои основни разлики между възглавниците за вътрешно и външно ползване:

1. Материали: Правила за превод на текста: Правило 3: Запазете HTML таговете в текста Правило 4: Върнете само името на продукта на български език

 • Вътрешни възглавници: Вътрешните възглавници често се изработват от различни материали, включително памук, полиестер, коприна и различни смеси. Тези материали дават приоритет на комфорта и естетиката, тъй като не е необходимо да издържат на тежки външни условия.
 • Възглавници на открито: Обикновено възглавниците за открито са изработени от по-трайни и устойчиви на атмосферни влияния материали като акрил, полиестер или винил. Тези материали се избират заради способността им да устояват на влага, UV лъчи и плесен. Те са проектирани да издържат на слънце, дъжд и други външни елементи.

2. Устойчивост на атмосферни влияния:

 • Вътрешни възглавници: Възглавниците за вътрешно ползване не са предназначени да издържат на външни условия и могат да се повредят, ако са изложени на дъжд, слънце или екстремни температурни промени.
 • Възглавници на открито: Възглавниците за външно приложение са специално разработени, за да са устойчиви на влага, избледняване и други предизвикателства, свързани с външното приложение. Те са проектирани така, че да запазят доброто си състояние дори когато са изложени на дъжд, слънчева светлина и други атмосферни условия.

3. Строителство:

 • Вътрешни възглавници: Възглавниците на закрито могат да дават предимство на плюша и мекотата. Те могат да имат по-сложен дизайн, включително украшения и декоративни шевове.
 • Възглавници на открито: Възглавниците за външно приложение често се изработват с по-прости конструкции, като се акцентира върху издръжливостта и функционалността. Те могат да имат водоустойчиви покрития, ципове и връзки за закрепване към мебелите на открито

4. Поддръжка: Правила за превод на текст: Правило 3: Запазете HTML таговете в текста Правило 4: Върнете само името на продукта на български език

 • Вътрешни възглавници: Вътрешните възглавници обикновено се почистват и поддържат по-лесно, тъй като не са изложени на същата степен на замърсяване и влага като външните възглавници.
 • Възглавници на открито: Външните възглавници се нуждаят от по-често почистване поради излагането им на външни влияния. Те са проектирани така, че да могат лесно да се избърсват, почистват с маркуч или с леки препарати.

5. Естетика:

 • Вътрешни възглавници: Възглавниците за вътрешна употреба често дават приоритет на естетиката и могат да се предлагат в по-голямо разнообразие от цветове, шарки и дизайни, за да съответстват на интериора.
 • Възглавници на открито: Макар че възглавниците за външна употреба се предлагат в различни дизайни, те могат да имат по-утилитарен вид, като се набляга на функционалността, а не на сложния дизайн.

В обобщение, основната разлика между възглавниците за вътрешно и външно ползване се състои в използваните материали, способността им да издържат на различни условия на околната среда и предназначението им. При възглавниците за вътрешно ползване приоритет са удобството и естетиката, докато при възглавниците за външно ползване приоритет са издръжливостта и устойчивостта на атмосферни влияния.

Могат ли да се намокрят възглавниците на открито?

Повечето възглавници за външна употреба предлагат известно ниво на защита от вода, но не всички са напълно водоустойчиви. В дъждовни дни материали, които съхнат бързо, като полиестер, могат да се оставят навън.

За да се увеличи дълготрайността на възглавниците, някои производители препоръчват те да се съхраняват на закрито, докато не се използват. Можете да научите повече за всеки избран продукт, като прочетете описанието. Градинските възглавници са чудесен начин да подобрите комфорта и елегантността на външната си среда. За да откриете идеалните възглавници за вашия вътрешен двор, палуба или градина, разгледайте широката гама от цветове, материи и размери, които се предлагат тук, на Kulina.

Как да се грижа за възглавниците на открито?

След като сте избрали градинските си възглавници на Kulina, сте готови да се наслаждавате на външното си пространство със стил и комфорт. Следващите съвети ще ви помогнат да се грижите добре за градинските си възглавници след това:

 • През зимата дръжте възглавниците си на закрито. Това ще спомогне за предпазването им от износване и ще удължи съществуването им, въпреки че някои възглавници са създадени да издържат на влага.
 • Поддържайте възглавниците си чисти, като използвате смес от вода и мек препарат за лесно и ефективно почистване.
 • Избягвайте да оставяте възглавниците си мокри. Тези възглавници трябва да се изсушават веднага щом се намокрят.

Може ли възглавница за открито да се използва на закрито?

Да, обикновено можете да използвате възглавници на открито на закрито. Все пак трябва да имате предвид няколко неща. Външните възглавници може да не предлагат същото ниво на мекота и комфорт като вътрешните възглавници, тъй като те са направени така, че да издържат на външни фактори като слънчева светлина и влага.

Освен това материалите, използвани за възглавници на открито, може да не са толкова устойчиви на петна или лесни за почистване, колкото тези, използвани за възглавници на закрито. Ако искате да използвате възглавници на открито на закрито, е важно да се уверите, че техният стил и външен вид допълват интериорния ви дизайн.

Ако искате възглавници, изработени изключително за употреба на закрито, няколко варианта осигуряват повече комфорт и стил за вътрешна среда. Можете също така да пазарувате възглавници, направени специално за деца.