Кошове за боклук Brabantia

Image
Кошчета за отпадъци
Brabantia
Bo няма да стои в ъгъла
Изберете си кош
Дори кошчето за боклук може да бъде звезда
Аксесоарите създават дом. А марката Brabantia прави най-обикновените предмети като кофите за боклук толкова необикновени, че няма да искате да ги скриете в ъгъла.


ikona
Качество
Холандска компания
с повече от 100-годишна история.
ikona
Практичност
Отделни вътрешни кутии за сортиране на отпадъците. Стабилна нехлъзгаща се основа. Тихо отваряне. Практични вътрешни торби.
Image
ikona
Дизайн
Полезни елементи
като интериорно бижу.
ikona
Устойчивост
Brabantia не просто ви помага да сортирате отпадъците. Тя иска да постигне 100% кръговрат до 2035 г. Това означава 100% безопасност на материалите, 100% чисти отпадъчни води, 100% възобновяема енергия, 100% рециклирани производствени отпадъци, 100% рециклирани материали и 100% рециклируеми продукти.

Brabantia 5l

5 L

Иконична малка красавица NewIcon за банята или бюрото. Отваря се с флип, затваря се безшумно и има перфектно уплътнение, което не позволява на миризмите да излязат навън.

Разгледай

Brabantia 20l

20 L

Класика във всяко отношение - най-популярният размер, най-универсалната форма. Кръглото кошче за отпадъци с първокласна изработка ще бъде украшение във вашата кухня и офис.

Разгледай

Brabantia 36l

36 L

Наградените с награди за дизайн кошници от серията Bo е срамно да се скрият. Функционален дизайн, лесно отваряне с натискане и възможност за отделни отделения за сортиране на отпадъците.

Разгледай

Brabantia 60l

60 L

Популярната серия Bo се предлага в два размера, със или без елегантни крачета и с традиционно отваряне с педал.

Разгледай

118 items total
Кошче за отпадъци с педал BO 2 x 30л, бяло, Brabantia BRAB211447
Up
More products

Представяме ви нашата широка гама от кошове за боклук Brabantia, създадени, за да задоволят вашите нужди за управление на отпадъци със стил и функционалност. Нашата колекция включва разнообразие от висококачествени кошове, които не само са издръжливи и практични, но също така придават изящество на всеки пространство.

Кошовете за боклук Brabantia са изработени с прецизност, съсредоточени върху здравата конструкция и дълготрайната издръжливост. Изработени от премиум материали, те се отличават с изключителна здравина и устойчивост на ежедневната употреба. Без значение дали ви е нужен кош за боклук за кухнята, банята, офиса или някое друго място, Brabantia предлага идеалното решение.

Нашият асортимент от кошове за боклук включва различни размери и вместимости, за да отговорят на различните изисквания за изхвърляне на отпадъци. От малки кошове с педал до големи кошове с докосване, можете да изберете правилния размер, който да се побере във вашето пространство и отговаря на вашите нужди за управление на отпадъци. Предвидени са добре продумени капаци и механизми за отваряне, които улесняват изхвърлянето на отпадъци без усилие.

Една от най-важните характеристики на кошовете за боклук Brabantia е иновативната им система за разделно събиране на отпадъци. С множество отделения или издърпващи се вътрешни кофи, тези кошове ви позволяват лесно да отделяте и рециклирате различни видове отпадъци. Като подкрепяте рециклирането и управлението на отпадъци, можете да допринесете за по-зелена и устойчива среда.

Освен своята практичност, кошовете за боклук Brabantia са и естетично привлекателни. С елегантен и стилен дизайн се вписват перфектно във всяко интериорно пространство, придавайки му нотка на изтънченост. Изберете от разнообразие от цветове и финиши, които ще се хармонизират с вашия интериор и личен стил.

Освен това, кошовете за боклук Brabantia са оборудвани с умни функции, като тихо затварящи се капаци, въздухонепропускливи уплътнения и лесно почистващи се повърхности. Тези функционални детайли подобряват общото ви преживяване при управление на отпадъци, правейки го по-хигиенично и удобно.

Инвестирайте в кош за боклук Brabantia и подобрете рутината си за управление на отпадъци. Разгледайте нашата колекция още днес и намерете идеалния кош за боклук, който комбинира стил, издръжливост и практичност. С Brabantia поддържането на вашето пространство чисто и организирано никога не е било толкова лесно и визуално привлекателно.