Пръстен против капки SOMMELIER, с магнит, Zwilling

Code: ZW39500051
Brand: ZWILLING
71 лв –8 %
Пръстен против капки SOMMELIER, с магнит, Zwilling
71 лв –8 % 65 лв
Продадено
The item has been sold out…

Пръстен от неръждаема стомана против капене ZWILLING ® Sommelier от немската компания ZWILLING J. A. Хенкелс дискретно поглъща капките вино, които иначе биха се плъзнали надолу към масата. Пръстенът, състоящ се от два полукръга от неръждаема стомана, е прикрепен към гърлото на бутилката с магнит. Вътрешната облицовка от филц, която може да се мие, предотвратява появата на нежелани петна по покривката или грозни капки по стените на бутилката. Така че можете да налеете виното без притеснения и да му се насладите спокойно.

Detailed information

Product detailed description

Пръстен от неръждаема стомана против капене ZWILLING ® Sommelier от немската компания ZWILLING J. A. Хенкелс дискретно абсорбира капките вино, които иначе биха се плъзнали надолу по масата. Пръстенът, състоящ се от два полукръга от неръждаема стомана, е прикрепен към гърлото на бутилката с магнит. Вътрешната облицовка от филц, която може да се мие, предотвратява появата на нежелани петна по покривката или грозни капки по стените на бутилката. Така че можете да налеете виното без притеснения и да му се насладите спокойно.

Пръстен против капене с магнит ZWILLING ® Sommelier накратко:

  • Предотвратява капенето на капки вино
  • Изработен от матирана неръждаема стомана 18/10, магнит и филц
  • Благодарение на използването на магнит, той лесно се прикрепя към гърлото на бутилката
  • Филцовата част може да се пере

Новата серия ZWILLING ® Sommelier от аксесоари за вино предлага на любителите на вино перфектната комбинация от забавление и полезност. Насладете се на дегустация, изпълнена със стил, и създайте своя собствена серия ZWILLING ® Sommelier или добавете към съществуващата си колекция. Аксесоарите за вино ZWILLING ® Takmmelier, изработени от неръждаема стомана, се отличават с изискан, уникален дизайн и висока функционалност.

Additional parameters

Category: Наливници, Аксесоари за бар Zwilling
Weight: 0.18 kg
Вид / Тип: Аксесоари за бар
Серия: ZWILLING Sommelier
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: