96 items total
Дълбок тиган соте PROFIRESIST 28 cм, WMF
280 лв
WM1756486411
Съд за печене и сервиране PROFI RESIST 28 см, WMF WM1756386411
Уок 36 см, неръждаема стомана, WMF
369 лв –18 %
300 лв
WM0753576380
Мини тиган за пържене MINI 18 см, WMF
73 лв
WM0718806041
Уок MULTIPLY 28 см, неръждаема стомана, WMF WM0753506040
Уок KUMNING 36 см, със стъклен капак, Fissler FS006823350010
Тиган за пържене 28 см MILADY, de Buyer
319 лв –33 %
212 лв
DB341228
Тиган с незалепващо покритие 28 см, Eva Solo ES202728
Уок AFFINITY 32 см, De Buyer
Уок AFFINITY 32 см, De Buyer
На склад (2 бр.)
685 лв
DB374332
Up
More products

✓ Тигани от неръждаема стомана, подходящи за пържене, задушаване
Неръждаемата стомана е хигиенична и устойчива на корозия
✓ Топ марки WMF, Eva Solo, de Buyer, Fissler
Незалепващи повърхности за здравословно приготвяне на храната

Неръждаемата стомана е универсален материал, който е идеален за производство на висококачествени тигани, които не абсорбират миризми и вкусове, хигиенични са и са устойчиви на надраскване и корозия.

Предлагаме тигани от неръждаема стомана от топ марки с различни видове повърхности - най-популярни са незалепващите повърхности, които позволяват приготвянето на здравословна храна с минимално количество мазнини.

Тиганите от неръждаема стомана са основен кухненски инструмент както за любители готвачи, така и за професионални готвачи. Тези универсални и издръжливи съдове предлагат редица предимства, които ги правят задължителна част от кулинарния арсенал на всеки готвач.

Едно от основните предимства на тиганите от неръждаема стомана е способността им да разпределят топлината равномерно. Това гарантира, че храната ви се готви равномерно, като намалява риска от горещи точки и неравномерно покафеняване. Независимо дали запържвате, сотирате или задушавате, тиганите от неръждаема стомана осигуряват постоянни резултати.

Неръждаемата стомана е изключително устойчива на корозия и оцветяване, което означава, че тиганите ви ще запазят елегантния си и блестящ вид дори след години употреба. Тази издръжливост ги превръща в дългосрочна инвестиция за вашата кухня, способна да издържи на трудностите на ежедневното готвене.

Друга забележителна характеристика на тиганите от неръждаема стомана е тяхната нереактивност. Те няма да реагират с киселинни или алкални съставки, което гарантира, че ястията ви ще запазят предвидените си вкусове. Това прави тиганите от неръждаема стомана идеални за приготвяне на голямо разнообразие от ястия - от сосове на доматена основа до деликатни кремове.

Универсалността на тиганите от неръждаема стомана се простира до съвместимостта им с различни готварски плотове, включително газови, електрически, индукционни и дори фурни. Тази гъвкавост ви позволява да ги използвате за широк спектър от методи на готвене - от запържване на котлона до печене във фурната.

Почистването на тигани от неръждаема стомана е лесно, тъй като те обикновено могат да се мият в съдомиялна машина. Въпреки това се препоръчва ръчно измиване с топла сапунена вода и неабразивна гъба, за да се запази лъскавото им покритие.

В обобщение, тиганите от неръждаема стомана са кухненски работен кон, който предлага равномерно разпределение на топлината, издръжливост, нереактивност, съвместимост с различни готварски плотове и лесна поддръжка. Независимо дали приготвяте бързо седмично ястие, или подготвяте гурме празник, тиганите от неръждаема стомана са подходящи за тази задача, което ги прави основно допълнение към кулинарния ви инструментариум.