54 items total
Уок SPECIALS PLUS 34 см, неръждаема стомана, Zwilling ZW40998032
Уок 36 см, неръждаема стомана, WMF
369 лв –18 %
300 лв
WM0753576380
Мини тиган за пържене MINI 18 см, WMF
176 лв
WM0718806041
Тиган с незалепващо покритие NORDIC PROFI 24 см, WMF WM741076290
Уок тиган COOK EAT B9221904 28 cм, Tefal
69 лв –21 %
54 лв
TEFB9221904
Мини тиган за сервиране 18 см, WMF
94 лв
WM0718796021
Тиган за пържене AFFINITY 20 см, стомана, de Buyer DB372420
Тиган с незалепващо покритие 28 см, Eva Solo ES202728
Уок KUMNING 36 см, със стъклен капак, Fissler FS006823350010
Капак за Уок ORIGINAL PROFI COLLECTION 35 cм, куполен, Fissler FS84823356000
Универсален тиган PRO 20 см, Zwilling
127 лв
ZW65128200
Up
More products

✓ Тигани от неръждаема стомана, подходящи за пържене, задушаване
Неръждаемата стомана е хигиенична и устойчива на корозия
✓ Топ марки WMF, Eva Solo, de Buyer, Fissler
Незалепващи повърхности за здравословно приготвяне на храната

Неръждаемата стомана е универсален материал, който е идеален за производство на висококачествени тигани, които не абсорбират миризми и вкусове, хигиенични са и са устойчиви на надраскване и корозия.

Предлагаме тигани от неръждаема стомана от топ марки с различни видове повърхности - най-популярни са незалепващите повърхности, които позволяват приготвянето на здравословна храна с минимално количество мазнини.

Тиганите от неръждаема стомана са основен кухненски инструмент както за любители готвачи, така и за професионални готвачи. Тези универсални и издръжливи съдове предлагат редица предимства, които ги правят задължителна част от кулинарния арсенал на всеки готвач.

Едно от основните предимства на тиганите от неръждаема стомана е способността им да разпределят топлината равномерно. Това гарантира, че храната ви се готви равномерно, като намалява риска от горещи точки и неравномерно покафеняване. Независимо дали запържвате, сотирате или задушавате, тиганите от неръждаема стомана осигуряват постоянни резултати.

Неръждаемата стомана е изключително устойчива на корозия и оцветяване, което означава, че тиганите ви ще запазят елегантния си и блестящ вид дори след години употреба. Тази издръжливост ги превръща в дългосрочна инвестиция за вашата кухня, способна да издържи на трудностите на ежедневното готвене.

Друга забележителна характеристика на тиганите от неръждаема стомана е тяхната нереактивност. Те няма да реагират с киселинни или алкални съставки, което гарантира, че ястията ви ще запазят предвидените си вкусове. Това прави тиганите от неръждаема стомана идеални за приготвяне на голямо разнообразие от ястия - от сосове на доматена основа до деликатни кремове.

Универсалността на тиганите от неръждаема стомана се простира до съвместимостта им с различни готварски плотове, включително газови, електрически, индукционни и дори фурни. Тази гъвкавост ви позволява да ги използвате за широк спектър от методи на готвене - от запържване на котлона до печене във фурната.

Почистването на тигани от неръждаема стомана е лесно, тъй като те обикновено могат да се мият в съдомиялна машина. Въпреки това се препоръчва ръчно измиване с топла сапунена вода и неабразивна гъба, за да се запази лъскавото им покритие.

В обобщение, тиганите от неръждаема стомана са кухненски работен кон, който предлага равномерно разпределение на топлината, издръжливост, нереактивност, съвместимост с различни готварски плотове и лесна поддръжка. Независимо дали приготвяте бързо седмично ястие, или подготвяте гурме празник, тиганите от неръждаема стомана са подходящи за тази задача, което ги прави основно допълнение към кулинарния ви инструментариум.